22 / 05 / 2024

Koçarlı İncirliova yolu

Koçarlı İncirliova yolu

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti döneminde Aydın'da yapılan karayolu yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim ve esnek ödeme seçenekleri!

İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de hayata geçirilen Koşuyolu Koru Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Söz konusu projede alıcılara yüzde 15 indirimin yanı sıra esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor. İşte Koşu Yolu Koru Evleri ile ilgili detaylar...

Avatar Suyun Yolu yeni rekora koşuyor

Gişe rekorları kıran Avatar filminin devamı olan “Avatar: Suyun Yolu” adım adım yeni rekora doğru gidiyor. Avatar dünya çapında 2.92 milyar dolar hasılatla rekor kırmıştı. Filmin devamı ise büyük ilgi görmeye devam ediyor. Çekim öncesi yapılan gişe tahminleri şimdiden tuttu bile.

Su yolu altın setlerde büyük fırsat! Düğünü olanlar koşun hemen bakın! Elizi 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Düğünler için en çok satın alınan setlerden olan su yolu altın setlerin fiyatları merak ediliyor. Elizi'de su yolu fiyatları düştü. Peki su yolu set fiyatı ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 Elizi su yolu set fiyatı...

TOKİ Aydın Koçarlı’ya geliyor! Aylık 2 bin 280 TL’ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ Aydın Koçarlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Koçarlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Koçarlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Koçarlı sosyal konut projesi...

Parklara yürüyüş ve koşu yolu zorunluluğu getirildi! İmar Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! 

“Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile beraber parklara yürüyüş ve koşu yolu yapılması, doğalgaz tesisatı ve tadilat ruhsatı için yeni kurallar gündeme geldi. İşte ayrıntılar ve yönetmeliğin tüm detayları...

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Altınordu Sahili'ne yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi İbrahim Fırtına Bulvarı üzerinde yapacağı yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun ihalesini gerçekleştirdi.

Koçarlı İncirliova yolu Haberi

Koçarlı İncirliova yolu

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte Öz, yapımı devam eden Aydın Çevre Yolu'nu yerinde inceledi. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı toplantıda Aydın'da yapılan yol yatırımları ele alındı.


"Kısa zamanda tamamlanacak"

Aydın Çevre Yolu projesinin planlarını yakından inceleyen Öz, "Aydın-İzmir otoyolunu Denizli'ye bağlayacak olan otoyolun kamulaştırması tamamlanmak üzere ve bu yol kısa zamanda tamamlanacak. Ayrıca Didim turizm yolu, Bağarası - Bozdoğan yolu, Karpuzlu - Milas yolu ve Çine çayı köprüsü, Koçarlı - İncirliova yolu, Köşk - Ödemiş, Nazilli aslanlı - Beydağ yolu, Karacasu -Tavas yolu, Bozdoğan - Muğla yatağan yolları için de girişmelerimiz sürüyor. Aydın'ın yol sorunu kalmayacak" dedi. AK Partili Öz, seçim öncesinde söz verdiği gibi şantiyelerde olmaya devam edeceğini de sözlerine...