05 / 05 / 2024

Kocasinan Erciyesevler yeni pazar yeri

Kocasinan Erciyesevler yeni pazar yeri

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yeri projesini yerinde inceledi.

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni sosyal konut projesi kapsamında Kayseri ilinde 618 adet konut inşa edecek. TOKİ projenin maliyetini 599 milyon 4 bin 898 TL olarak açıkladı. 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Kayseri Kocasinan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ Kayseri Kocasinan'da 572 yeni konut inşa edecek!

Geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu konutunu teslim eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi halesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 317 yeni konut müjdesi!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi 4. Etap 317 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Kocasinan Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle'ye yeni sağlık merkezi kazandırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Kocasinan Erciyesevler yeni pazar yeri Haberi

Kocasinan Erciyesevler yeni pazar yeri


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yeri projesini yerinde inceledi. İlçe genelindeki pazar yerlerinin yapılan çalışmalarla yüzme havuzu, fitness salonu, derslikler, kafeterya ve düğün salonu başta olmak üzere 7’den 70’e her kesime hitap edeceğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, yeni nesil pazar yerlerinin Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.


Kocasinan’ın çehresini değiştirecek projelere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek olan daha fonksiyonel pazar yeri çalışmalarını inceledi.  Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleriyle birlikte projenin uygulandığı inşaat alanını gezen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.


Çalışmalarla ilgili konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye’ye örnek olacak modern pazar yerlerinin yapımına başlandığını vurgulayarak, “Zamanın ihtiyaçlarına göre yapılan yapılar eskiyor veya çağın şartlarına göre daha işlevsel hale getirilmesi için yenilenmesi...