17 / 05 / 2024

Kocasinan İmar aş gecekonduları dönüştürüyor

Kocasinan İmar aş gecekonduları dönüştürüyor

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İmar A.Ş.'yi özellikle kentsel dönüşüm ve bazı gecekondu bölgelerindeki imar hareketliliğinde aktif hale getirecek. İmar A.Ş., Yeşil Mahallede arsa anlaşması yapıyor...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marııa Garchenko tarafından kuruldu.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Kocasinan Sümer Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkardı.

Homesphere Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homesphere Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marıa Ioanna Kontou tarafından kuruldu.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair İnşaat Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Rocco MArıa Beretta tarafından kuruldu.

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kayseri'de taksitle gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Kocasinan İmar aş gecekonduları dönüştürüyor Haberi

Kocasinan İmar aş gecekonduları dönüştürüyor

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir süredir atıl faaliyet gösteren İmar A.Ş.'yi özellikle kentsel dönüşüm ve bazı gecekondu bölgelerindeki imar hareketliliğinde aktif hale getirecek. Çelik'in talimatıyla İmar A.Ş., Yeşil Mahalle başta vatandaşlarla arsa anlaşması yapıyor. 



Kocasinan Belediyesi'nin neredeyse %100'e varan oranda hissedar olduğu İmar A.Ş. yeni dönemde daha aktif olacak. Seçimlerden hemen sonra Başkan Mustafa Çelik'in genel müdürlüğüne Melikgazi Eski Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Kazım Nuralan'ı getirdiği İmar A.Ş. kentsel dönüşüm ve çeşitli yapısal reformlarla ilgili çalışmalar başlattı.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik seçim öncesinde vadettikleri mahallelerde kentsel dönüşüm için düğmeye bastıklarını belirterek. 

"İlk olarak Ahi Evran Mahallesi'nden başlayacağız. Orada 270 kadar konutun olduğu bir alan var. Bu bölge için herkesin takdirini toplayacak, her tiirlii sosyal donatının yer aldığı güzel bir proje...