16 / 06 / 2024

kocasinan mesire alanları

kocasinan mesire alanları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi’nde yaklaşık 250 bin metrekare alanda hayata geçirilen mesire alanı projesini inceledi.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Kayseri Kocasinan ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Oruçreis Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kayseri Kocasinan için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sahabiye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Kocasinan'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis müjdesi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesisler ve yaşam alanları inşa edecek.

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm kararı alındı!

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı karar kapsamında Kayseri Kocasinan'daki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı olarak ilan edildi..

Yenibosna Kocasinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB, Bahçelievler Yenibosna Kocasinan Mahallesi'nde turizm tesis alanları planı notu değişikliğine ilişkin plan tadilatını bugün askıya çıkardı.

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

kocasinan mesire alanları Haberi

kocasinan mesire alanları


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi’nde yaklaşık 250 bin metrekare alanda inşa edilen mesire alanı projesini yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, proje hizmete girdikten sonra Kayseri’nin büyük bir mesire alanı kazanacağını vurguladı.


Konuyla ilgili açıklamalar yapan Başkan Çolakbayrakdar,  yaptıkları yatırımlar sayesinde, Kocasinan bölgesinin her gün gelişim ve değişim gösteren yeni yerleşim ve konut alanıyla daha da gelişen bir ilçe haline geldiğini belirtti.



Başkan Çolakbayrakdar, son olarak “7’den 70’e her kesime hitap edecek olan alanda; 5 bin metrekare kilit parke yaya yolu, 85 adet kamelya ve piknik masası, yürüyüş yolları ve otopark, 15 adet Osmanlı Çeşmesi ve çocuklara özel oyun parkları gibi alanlar yer alacak. Barsama, daha güzel bir çehreye kavuşacak”. diye konuştu.



Kocasinan...