02 / 05 / 2024

Kocasinan park alanları

Kocasinan park alanları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan'da park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Mahallelerimize çocuk ve yetişkinlerin vakit geçirebilecekleri renkli alanlar yapıyoruz.'' dedi.

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 9 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 9 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 29. Paket Danışmanlık işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 29. Paket Danışmanlık işi ihalesi 19 Kasım'da!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Kocasinan park alanları Haberi

Kocasinan park alanları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Dere Mahallesi´nde mevcut parkların onarım çalışmalarının yanı sıra bölgeye yapılan yeni parklarda incelemelerde bulundu.


Planladığı projeleri bir bir hayata geçirerek çocuk odaklı çalışmalara ağırlık veren Başkan Çolakbayrakdar, belirli aralıklarla mahallelerde incelemelerde bulunarak, yeni planlanan çalışmaların hızla hayata geçirilmesi için çalışıyor. Başkan Çolakbayrakdar, mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak, vatandaşların hoş vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını artırıyor. Yeşil alanlara, parklara, çocuk oyun ve spor gruplarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan´da park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz.


Mahallelerimize çocuk ve yetişkinlerin vakit geçirebilecekleri renkli alanlar yapıyoruz. Geleceği umut dolu çocuklarımızın burada özgürce oyunlarını oynayacakları, hayallerini yeşertecekleri ve gönüllerince eğlenecekleri konforlu bir ortam sunuyoruz. Parklarımızı ailelerin...