04 / 05 / 2024

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açıldı mı

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açıldı mı

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Sancaktepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Nazım İmar Planında Özel Sağlık Tesis Alanı, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24 Haziran 2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Sancaktepe'deki 62 dönümlük arazi konut imarına açıldı! 744 kişilik ek nüfus gelecek!

TOKİ, Sancaktepe’de ortaöğretim tesisi ve sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılmış 62 dönümlük hazine arazisine sosyal konut inşa etmek üzere plan değişikliğine gitti. İşte ayrıntılar...

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Vera Sosyal Hizmetler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Sosyal Hizmetler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Doğan tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlığı merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

Sancaktepe'de yapılan salgın hastanesinin bazı bölümleri bitirildi!

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu sosyal medya hesabından Sancaktepe'deinşaatı süren sahra hastanesinde yapımı tamamlanan bazı odaları ve koridorlarına ait görüntüleri yayınladı...

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesisler!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni sosyal tesisler inşa ediyor.

Kayseri Yenişehir'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesisin inşaatında sona geldi.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açıldı mı Haberi

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açıldı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Sancaktepe'de inşa ettiği yeni sosyal tesisi hizmete açıyor.

Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, insan odaklı hizmet anlayışıyla her mahalleye yeni eserler kazandırmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Çolakbayrakdar, Sancaktepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni nesil sosyal tesisi yerinde denetledi. İlçeye inşa edilen tesislerin sosyal ve kültürel hayata büyük bir canlılık kattığını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni nesil sosyal tesislerimiz, gündelik yaşantının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bu tesislerimizle vatandaşlarımızın sosyal yaşantısını renklendirerek, hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Ayrıca insanlar arasındaki kaynaşma, dayanışma, komşuluk ilişkileri, birlik ve beraberliğine de katkı sağlıyoruz. Bundan dolayı her bir mahallemize modern tesisler kazandırıyoruz. Bunlardan biri olan ve önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğimiz, Sancaktepe sosyal tesisimiz de hem gençlerimizin...