05 / 05 / 2024

kocasinan ticaret merkezinin inşaatı ne zaman başlayacak

kocasinan ticaret merkezinin inşaatı ne zaman başlayacak

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar “Ahi Evran mahallesine 60 bin metrekarelik alana ticaret merkezi yapılacak. Sadece AVM değil çünkü ticaret merkezinin konsepti çok daha fazla olacak.” dedi.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

TOKİ'den Ordu Perşembe'ye 180 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Perşembe'de 180 adet konut ve 5 dükkanlı bir ticaret merkezinin yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün başlıyor!

834 adet konut ve 2 adet ticaret merkezinin yer aldığı TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ'den Denizli'ye 440 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam'da hayata geçireceği 440 konut ve 2 adet ticaret merkezinin ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak.

Ünye Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı Nisan'da tamamlanacak!

Ünye’de temeli 18 Haziran 2016’da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un da katılımlarıyla atılan Ünye Ticaret Merkezinin inşaatı son sürat ilerliyor.

Şehitkamil Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediyesinin Fıstıklık Mahallesinde yapımına başladığı ticaret merkezinin yapım çalışmaları sona erdi.

kocasinan ticaret merkezinin inşaatı ne zaman başlayacak Haberi

kocasinan ticaret merkezinin inşaatı ne zaman başlayacak

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan ile birlikte Kocasinan bölgesine topyekün bakıyoruz. Bununla ilgili sene sonuna doğru yapmamız gereken projelerimiz, programlarımız nelerse inşallah sizlerle paylaşacağız. Biz olaya şöyle bakıyoruz; Kocasinan’ı büyük bir şablon olarak yatırıyoruz. Bir yapboz gibi herşeyi parça parça yaparak bir programlama yapıyoruz. Bunlardan kentsel dönüşüm bu işin bir parçası, sosyal belediyecilik tarafından yapılması gerekenler bu işin bir parçası, kültürel değerlerimizle ilgili yapmamız gerekenler bu işin bir parçası, günlük rutin belediyecilik hizmetleri ile ilgili belki yapmamız gereken çok bir şey yok çünkü biz geçmişi olan bir belediyeyiz. Yeni kurulmuş bir belediye değiliz. Daha öncesinden kurulmuş var olan bir belediyeyiz ama bu belediyecilik faaliyetleri içerisinde artık yeni çağdaş normlara uygun belki araç, belki teçhizat veya yeni kullanılması gereken...