02 / 05 / 2024

kocasinan yeni atölyesi nerede

kocasinan yeni atölyesi nerede

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Ziya Gökalp'te konut ve sanayi arasında kalan eski atölyeden Kuzey Çevre Yolu'nun kenarında Oruç Reis Mahallesi'ndeki yeni atölyeye taşındıklarını belirtti...

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de Murat Dinç Bilgin tarafından kuruldu.

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniçatı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Murat Dinç Bilgin tarafından kuruldu.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

Online 'Kira Sözleşmesi Atölyesi' 18 Nisan'da yapılacak!

Türkiye’de bir ilke imza atan ve meslek profesyonellerine hukuki eğitimler vermek amacıyla kurulan “Sözleşme Akademisi” koronavirüs sebebiyle online olarak, Doç. Dr. Umut Yeniocak ile beraber atölye düzenledi. Atölyede, en çok sorulan sorular kira sözleşmeleri ve kiralar oldu...

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Kahramankazan'da 11.7 milyon TL'ye icradan satılık pasta atölyesi!

Kahramankazan İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Saray Mahallesi Gıdacılar caddesine çepheli 3664 ada 4 parseldeki pasta atölyesini 11 milyon 175 bin 189 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

kocasinan yeni atölyesi nerede Haberi

kocasinan yeni atölyesi nerede


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni atölyenin inşaatını tamamlayıp eskisinden bütün araç gereçlerle birlikte taşındıklarını söyledi.


Başkan Bekir Yıldız, Ziya Gökalp'te konut ve sanayi arasında kalan eski atölyeden Kuzey Çevre Yolu'nun kenarında Oruç Reis Mahallesi'ndeki yeni atölyeye taşındıklarını belirterek, "Atölye binası, kaporta-kaynak-boyahane, ambarlar, hizmet binası, hangarlar, yıkama-yağlama kompleksleri, bütün depolar, iş makinaları, araç ve gereçler taşındı." dedi. 


Oruç Reis Mahallesi'nde Mobilya Kent ile Karpuzatan Pastırma-Sucuk Üretim Tesisleri arasında 40 bin metrekarelik bir alana yeni atölyeyi yaptıklarını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Yaklaşık maliyeti 4,6 milyon lira olan yeni atölyemizi ihaleyle 3,4 milyon liraya yaptırdık. Atölyemiz tamamlandı, hayırlı olsun, güle güle kullanılsın." şeklinde konuştu.


Malatya Son...