05 / 05 / 2024

Koçtaş Genel Müdürü kimdir

Koçtaş Genel Müdürü kimdir

Koçtaş, Osmangazi mağazasını, yeni formatıyla Anatolium Alışveriş Merkezi'ne taşıdı. "Daha kolay ve rahat alışveriş" formatıyla oluşturulan mağazanın açılışı, Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu katıldığı törenle hizmete girdi.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

TMO'da yüzde 50 indirim! Duyan Tarım Kredi Marketlerine koşuyor! Genel Müdür açıkladı: 1 kg bile kalmayacak!

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ve pandemi sebebiyle yükselen temel gıda ürünleri hakkında açıklama yapan TMO Genel Müdürü Güldal TMO'da satış rakamlarının piyasanın yüzde 50 altında olduğunu da bildirdi.

BOTAŞ eski Genel Müdürü konuştu: Bedeli bizler ödeyeceğiz

BOTAŞ eski Genel Müdürü Gökhan Yardım BOTAŞ’ın tartışmalara neden olan ve Deutsche Bank’tan aldığı 929 milyon dolarlık krediyle ilgili açıklamalarda bulundu. “Keşke Türkiye’deki bankalardan alınsaydı bu kredi” diyen Yardım, “Sonuçta buradaki bedeli bizler ödeyeceğiz”  dedi.

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Reysaş GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması sebebiyle, Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi.

Onur İncehasan, Vakıf GYO Genel Müdürü oldu!

Onur İncehasan, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Nevzat Yıldız, Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü oldu!

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren oldu!

HİLTON İstanbul Kozyatağı'nda Finans Direktörlüğü görevinde bulunan Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Ektiren, daha önce Emay İnşaat'ta çalıştı..

Feriha Koç Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına, Feriha Koç atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Hulusi Acar, Ağustos ayı itibariyle Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başlıyor. Acar, evli ve iki çocuk babası...

Koçtaş Genel Müdürü kimdir Haberi

Koçtaş Genel Müdürü kimdir

Koçtaş, Osmangazi mağazasını, yeni formatıyla Anatolium Alışveriş Merkezi'ne taşıdı. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, "daha kolay ve rahat alışveriş" formatıyla oluşturulan yeni mağazanın açılışı, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ve şirket çalışanlarının katıldığı törenle hizmete girdi. Törende konuşan Özpamukçu, müşterilerin evlerini en uygun fiyatlarla güzelleştirmek ve onlara tek çatı altında rahat alışveriş imkanı sunmak için çalıştıklarını belirtti. Bu yer değişikliğinin de aynı strateji çerçevesinde müşteri odaklı, hızlı ve dinamik yapının bir sonucu olduğunu aktaran Özpamukçu, şunları kaydetti:"Bursa, 'iller Arası Rekabet Endeksi Araştırması'na göre yapılan sıralamada Türkiye'nin en rekabetçi 4'üncü ili. Bursa, ülkemizin gelişmiş ve önde gelen sanayi kentlerinden biri. Bursalıların evlerini güzelleştirme istekleri ve Koçtaş'a gösterdikleri ilgi neticesinde...