18 / 05 / 2024

Koçtaş mağazalarında kışa özel ürünler

Koçtaş mağazalarında kışa özel ürünler

Koçtaş, kışın iyiden iyiye kendini hissettirdiği şu günlerde evlerde sıcak bir hava estirecek yastıklar, yorganlar, battaniyeler ve nevresim takımları gibi uyku grubu ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Bakanlıktan şok toplu taşıma kararı: 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? 

Son ayların en çok merak edilen 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma konusuna bakanlık son noktayı koydu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları hakkında açıklama yaptı.

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

BİM 30 Haziran Cuma indirimlerini peş peşe sıraladı; Bu listede yok yok

BİM, 30 Haziran Cuma günü mağazalarında satışa sunulacak indirimli ürünler listesini açıkladı. Bebeği olanlar için özel ürünler, mutfak araç gereçleri, teknolojik ürünler ve giyim ürünleri gibi pek çok farklı kategoride ürün indirime girdi. İşte detaylar...

A101'den müjde! 129,00 TL'den başlayan fiyatlarla akıllı saat! Xiaomi, Huawei, Samsung, Apple...Sakın kaçırmayın!

A101'de akıllı saat fırsatı! Dev markaların saatleri, 129,00 TL'den başlayan fiyatlarla A101 mağazalarında satışa sunuluyor. Peki, A101'de satılan akıllı saatler hangileri? A101'de satılan akıllı saatlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

iPhone 14 Plus dev zamlara rağmen Carrefoursa'da indirimde! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Carrefoursa, teknoloji tutkunları için heyecan verici bir fırsat sunuyor: iPhone 14 Plus, zamdan etkilenmeden indirimli olarak Carrefoursa mağazalarında satışa sunuluyor.

Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max'ten sonra şimdi iPhone 13 Pro BİM'de!

iPhone 13 Pro Max'un ardından şimdi de iPhone 13 Pro, BİM mağazalarında satışa sunuldu. Fiyatlar ise oldukça cazip. Detaylar için hemen inceleyin...

Uygun fiyatı ile cep yakmayan Xiaomi Redmi 10C şimdi A101'de!

A101, teknoloji tutkunları için yeni bir fırsat sunuyor. Ünlü akıllı telefon markası Xiaomi'nin Redmi 10C modeli, uygun fiyatıyla A101 mağazalarında satışa sunuluyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Satıştan kalkan iPhone 11 uygun fiyat ile Teknosa'da! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...    

Teknoloji devi Apple'ın eski modellerinden olan iPhone 11, satıştan kaldırıldıktan sonra BİM, A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla satışa sunulmuştu. Şimdi de Teknosa mağazalarında satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

108 MP kameralı Huawei nova 10 SE'e MediaMarkt'tan Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından Huawei, yeni akıllı telefonu Nova 10 SE modelini indirimli şekilde MediaMarkt mağazalarında satışa sundu.

A101'den ''Aldın aldın'' ile uygun fiyata Oppo A16 satışı! Duymayan kalmasın! Fiyatını gören şok oldu!

Oppo A16, indirimli fiyatıyla birlikte A101 mağazalarında satışa sunuldu. Peki, A101'de Oppo A16 fiyatları ne kadar? İşte 2 Nisan 2023 fiyat listesi...

Koçtaş mağazalarında kışa özel ürünler Haberi

Koçtaş mağazalarında kışa özel ürünler

Koçtaş, kışın iyiden iyiye kendini hissettirdiği şu günlerde evlerde sıcak bir hava estirecek yastıklar, yorganlar, battaniyeler ve nevresim takımları gibi uyku grubu ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Koçtaş’ta yer alan yastık, yorgan ve battaniye seçenekleri ile her güne enerjik ve uykunuzu alarak başlayabilirsiniz. Mepista Yastıkları boynu destekleyen medikal özelliği ile rahat bir uyku uyumanızı ve güne enerjik başlamanızı sağlarken; Lara Kaz Tüyü Yorgan, orta ısıtma derecesi ile konforlu bir uyku için vazgeçilmeziniz olmaya aday. Çift taraflı kullanılabilen Alegra Battaniye ise ekstra yumuşak dokusu ile evin her köşesinde sıcacık ve rahat bir kullanım sunuyor.


Çarşafları, yastık ve yorgan kılıfları ayrı ayrı satılan Mix&Match ürünleri, yatak odanızda renklerin keyfini çıkarmanızı sağlayacak. %100 pamuk olan Mix&Match ürünleriyle, renkleri dilediğiniz kombinasyonda kullanabilir; küçük değişiklerle odanıza yepyeni...