12 / 05 / 2024

Koçtaş yeni şubeler

Koçtaş yeni şubeler

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Türk yatırımcılara Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlıyor! 

Kapalı Maraş'a yönelik açılımın çok önemli olduğunu belirterek, Türk yatırımcılara "Kıbrıs'ta yeni bir dönem başlamıştır. Maraş'ta önemli gelişmeler olacak. Türk yatırımcılar ona göre projeler geliştirmeli" çağrısı yaptı.

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

Bubble Wrap yeni şubeler açmak için franchise verecek!

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan bir konsepte sahip olan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu'nun büyük şehirlerinde yeni şubeler açmak için franchise verecek. Şirketin bir şubesi ortalama 150 bin TL yatırımla açılabiliyor.

Koçtaş 18'nci Fix mağazasını Şile'de açtı!

Koçtaş Fix mağazalarının 18’si Şile’de hizmete açıldı. Genel Müdür Özpamukçu, "Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye ve Fix mağazalarımızla da büyümeye devam ediyoruz." dedi...

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Koçtaş, Emaar Square Mall’da mağaza açtı!

Koçtaş, İstanbul’daki 12’inci Türkiye’deki 42’inci mağazasını Ümraniye Emaar Square Mall’da açtı.

Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlanıyor!

2 milyar TL cirolu Alarko Holding, Afrika’da otoyol, raylı sistemler, havaalanı, su arıtma projelerini yakından takip ediyor. Holding, Sahra Altı Afrika'da yeni proje geliştirecek. Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlığında olduğunu da bildirdi.

Mersin Tarsus'ta yeni imar kararları alındı!

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığı tarafından toplandı. Mersin Tarsus'ta yeni imar kararları alındı.

Kuzey Kıbrıs’ta yeni imar planı şart!

Kuzey Kıbrıs’ta inşaat sektöründeki hızlı yapılaşma, çarpık kentleşmenin yanında, pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. Kuzey Kıbrıs’ta yeni imar planı şart.

Koçtaş yeni şubeler Haberi

Koçtaş yeni şubeler

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, ev geliştirme sektörüne ve Koçtaş’ın hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet'ten Şehriban Kıraç'ın haberine göre; Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, satışların 7 gün değil de 5 gün yapıldığı bir dönemde şirketlerin işletme sermayesini olabildiğince zora soktuğunu belirterek “Artık perakendeci önünü görebilmeli. Bu yasaklarla yönetilecek bir durum değil. Sektör bundan çok hasar görüyor” dedi.

Koçtaş olarak bu yıl ağırlıklı Koçtaş Fix olmak üzere 100 tane yeni mağaza açacaklarını ve 100 milyon TL’yi aşkın yatırım yapacaklarına dikkat çeken Devrim Kılıçoğlu,ev geliştirme sektörüne ve Koçtaş’ın hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

100 YENİ MAĞAZA AÇACAĞIZ

- Sene başındaki hedeflerinizin hepsi tuttu mu?

Büyümemiz stratejik olarak dijital ve e-ticaret kanalıyla Koçtaş Fix diye mahalleye giden formatlarımızda oldu. 2020’de 300-400 metrekare olan Koçtaş Fix mağazalarda büyüme kararı...