16 / 05 / 2024

Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat adres

Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat adres

Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Murat Koçyiğit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ünverdi İş Merkezi'nde kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Başar Arıcan tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kınacı Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Feruzen Kınacı, Nazan Yiğit ve Nihan Kınacı Karagöz ortaklığında kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat adres Haberi

Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat adres

Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Murat Koçyiğit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu. 


Koçyiğit Gayrimenkul İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1- Esas itibarı ile her türlü gayrimenkul alım-satımı yapmak, alım-satım ve kiralanmasında aracılık yapmak, 2-Yurtiçinde ve yurtdışında kendisine veya üçüncü kişilere ait gayrimenkuller üzerinde münferiden veya yerli ve yabancı kişi ve firmalarla müştereken her türlü inşaat, taahhüt, onarım, dekorasyon işlerini yapmak, 3- Yurtiçinde ve yurtdışında özel ve resmi her türlü inşaat işlerinin yapım, alım, satım işlerini kendi adına, müteahhit veya taşeron sıfatı veya emanet usulü ile başkaları adına yapmak veya yaptırmak, 4- Her türlü inşaat işlerinin yapımı için arsa alıp satmak, aldığı arsa üzerinde inşaatlar yapmak, üçüncü şahıslara ait arsaları kat...