24 / 07 / 2024

köklü inşaat şirketleri

köklü inşaat şirketleri

1.6 milyon metrekarelik arazisi ile Avrupa'nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir'i TMSF'den alan Polatyol sözünü tuttu.

33 yıllık dev inşaat şirketi iflas bayrağını çekti! 

Türkiye'nin dev inşaat şirketleri arasında olan Taham İnşaat iflas bayrağını çekti, inşaat firmasının projeleri yarıda kaldı. 

İnşaat şirketleri rotayı yurt dışına çevirdi!

Ülkemizde sürekli olarak artış gösteren inşaat maliyetleri, yüksek faiz oranları ve enflasyon sebebiyle inşaat şirketleri yüzünü yurtdışına çevirdi.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2020!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri adını yazdırabildi? İşte Anadolu 500 listesine adını yazdıran inşaat şirketleri...

Yurt dışında öne çıkan Türk inşaat şirketleri belli oldu!

Yurt dışında kurulu en büyük 50 Türk şirketi belli. Peki yurt dışında kurulu en büyük Türk inşaat şirketleri hangileri? İşte o şirketler...

Fortune 500 listesinde hangi inşaat şirketleri var?

Fortune 500 Türkiye 2020 listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyette bulunan 30 firma yer aldı. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Kızıklı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kızıklı İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Kızıklı tarafından kuruldu.

köklü inşaat şirketleri Haberi

köklü inşaat şirketleri

Eston Şehir 5. Etap'ta 3 yılı aşkın süredir bitirilemeyen 87 villanın inşaatı hızla tamamlandı. Yıllardır mağdur edilen ailelere anahtar teslimi yapıldı. 87 aile bayramı yeni evlerinde kutlayacak. Polatyol yeni projelere de start verdi.


Türkiye'nin en köklü inşaat şirketlerinden Polatyol, gayrimenkul sektöründe kararlı adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz yıl 1.6 milyon metrakerelik arazisiyle sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olan Eston Şehir'i satın alan Polatyol, inşaat sektöründeki tecrübesini ve gücünü gösterdi. Polatyol, Eston Şehir projesinde, eski yönetimden kalan ve 10 yılı aşkın süredir yaşanan mağduriyetleri büyük bir hızla çözüme ulaştırdı. 


Eston Şehir


Eston Şehir'in en ciddi sorun yaşanan bölümü 5. Etap'ta hak sahiplerin yüzü artık gülüyor. Yapımına Zeytinoğlu Grubu tarafından 2011 yılında satışı yapılan, ancak bir türlü bitirilemeyen 87...