13 / 05 / 2024

Köksal Ersayın

Köksal Ersayın

Büyüme beklentilerinin bu yıl bir önceki yıla göre daha yüksek olduğunu dile getiren Simpa Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Ersayın, bu yıl yüzde 10 civarında büyüme hedeflediklerini belirtti.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun akıbeti merak ediliyor!

Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maç oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun 17 bin 160 kişilik butik stadyum haline dönüştürülmesi için projesi çizildi ancak yapımına hala başlanılmadı.

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Hüseyin Cerrahoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Köksal Ünal: Dövizden gayrimenkule geçen karlı çıkar!

Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, bankada ya da yastık altında döviz birikimi olan vatandaşları, hem ekonomiyi rahatlatmak hem de bu uygun konjonktürde alım yaparak ileride karlı çıkmaları için döviz fonlarını bozdurup gayrimenkule yatırmaya çağırdı.

Eda Köksal kimdir?

İç mimar Eda Köksal, 2 yıl önce evini dekore ettiği Emre Aydın ile 21 Ağustos 2016 tarihinde evlendi. Peki, İç Mimar Eda Köksal kimdir?

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Talat Köksal: Ordu'da kentsel dönüşüm hızlıca uygulanmalı!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Talat Köksal, Ordu’nun kentsel dönüşümde geç kaldığını açıkladı. Başkan Talat Köksal, kentsel dönüşüm projesinin Ordu’da hızlı bir şekilde uygulanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

Köksal Ünal: Ankara İstanbul olma yolunda ilerliyor!

Köksal Ünal, Ankara'nın yeni yerleşim bölgeleriyle hızla büyüdüğünü belirterek, ''Şehri yeniliyor ve genişletiyoruz. Ankara istanbul olma yolunda ilerliyor " dedi

B. Köksal: Dinar'a yapılacak toki konutlarında vatandaş mağdur edilmeyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Dinar'da yapılacağı belirtilen TOKİ Konutları'nda vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.

Güntekin Köksal Boğaz'dan 2 milyon dolara yalı aldı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal, İstanbul Boğazı'nda ikinci yalısını satın aldı. Sarıyer'de Abdülmecit'in oğluna yaptırdığı yalıyı alan Köksal, ikinci yatırımını ise bu yalının hemen yan tarafında bulunan komşu yalıya yaptı.

Köksal Ersayın Haberi

Köksal Ersayın

Samsun'da yedi yerli, iki yabancı seramik markasıyla sektörde hizmet verdiklerini aktaran Ersayın, bugün itibarıyla 2 bin 500 metrekare teşhir, 10 bin metrekare depolama alanlarıyla Karadeniz Bölgesi'nde büyüyerek, önemli tedarikçilerden biri olduklarını söyledi. 



Simpa'nın 12 bin 500 metrekare alanda hizmet verdiğini ifade eden Koksal Ersayın, firmalarının Karadeniz Bölgesi'nde seramik sektöründeki etkinliğini artırmaya devam ettiğini bildirdi. Türkiye'de inşaat sektöründeki büyüme hızına paralel büyüdükleri bilgisini veren Ersayın, Kastamonu'dan Hopa'ya kadar 300'ü aşkm bayiye seramik tedarik ettiklerini bildirdi. 



Ayrıca sektörü doğrudan etkileyen inşaat alanında da projelere imza attıklarından bahseden Ersayın, Avrupa'da durağan nüfus artış hızıyla birlikte konut ihtiyacının da sıfıra indiğini fakat Türkiye'de konut ihtiyacının yeniden yapılanma ve hızlı nüfus artışıyla birlikte 30 yıl daha devam edeceğini söyledi. 



"Kentsel dönüşüm yasası sektör hacmini genişletti" 

Bu artışla yılda...