05 / 05 / 2024

Köksal Ünal inşaatçılar ankara

Köksal Ünal inşaatçılar ankara

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul merkezli çok sayıda inşaat firmasının Ankara'da yatırım için yer aradığını söyledi...

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Köksal Ünal inşaatçılar ankara Haberi

Köksal Ünal inşaatçılar ankara
Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul merkezli çok sayıda inşaat firmasının Ankara'da yatırım için yer aradığını söyledi. Birçok bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Başkent'in yatırımcılar için yeni fırsatlar doğurduğunu belirten Köksal Ünal, araştırmalarda en yaşanabilir şehir seçilen Ankara'nın bu yönüyle de sektörde yatırımcıların tercih sebebi olduğunu dile getirdi. Ankara'daki konut satışlarının da son aylarda dikkat çekici bir şekilde arttığını ifade eden Ünal, "Son 3-4 ayda ise özellikle Ankara'da Türkiye ortalamasının çok üzerinde satış rakamlarına ulaşıldı. Ankara'nın bu performansı İstanbullu inşaatçıların dikkatini çekti. İstanbul merkezli firmalar yatırım için Ankara'da yer arıyor" diye konuştu. Ankaralı yatırımcıların da hedefinin İstanbul'da yatırım yapmak olduğunu söyleyen Ünal, "Eskidji olarak iki büyük şehri birbirine bağlayan sektörel köprüyü kurmayı hedefliyoruz"...