05 / 07 / 2024

Kol İnşaat Amasya ataşehir hastanesi

Kol İnşaat Amasya ataşehir hastanesi

Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam ve iş alanları sunmayı hedefleyen Kol İnşaat, 2017 yılında 180 yatak kapasiteli özel hastane yatırımı için hazırlıklarını tamamladı.

Amasya Çevreyolu inşaatı ihalesi meclis gündeminde!

Amasya Çevreyolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Amasya 99 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi 99 Adet Konut ve 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel     Kolçak tarafından kuruldu. 

TOKİ Amasya 74 konut ihalesi yarın!

Amasya İli Merkez İlçesi, Ziyaret 3.Etap 74 Adet Konut ve Teshin Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Suluova 127 konut ihalesi yarın!

TOKİ Amasya Suluova'da 127 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatını ihale edecek.

Mustafa Hatipoğlu: Amasya'daki olumlu yatırımların yanındayız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Amasya Temsilcisi Mustafa Hatipoğlu, "Oda olarak Amasya'ya gerek devlet gerekse mahalli idarelerce yapılan olumlu proje ve yatırımların yanındayız" dedi.

Kol İnşaat'tan, Amasya'ya 180 yataklı hastane!

Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam ve iş alanları sunmayı hedefleyen Kol İnşaat, 2017 yılında 180 yatak kapasiteli özel hastane yatırımı için hazırlıklarını tamamladı.

Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kol İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayad F.M. Erhuma ve Basma A. Elahmar ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Lütfü Bakırcı'ya taşeron firma şoku!

Makrom Yapı'nın patronu Lütfü Bakırcı'ya bir şok da taşeron firmadan geldi. Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesinin taşeron firması Üçkol İnşaat'a aldığı parkelerin parasını ödemediği için haciz geldi...

Halil Çomaktekin,Amasya Hamamözü Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

İnşaatı devam eden ilçe devlet hastanesi binasını dolaşıp firma yetkililerinden bilgiler alan Vali Halil Çomaktekin,5 yataklı olarak TOKİ tarafından 3.3 milyon TL bedelle yapılan hastanende sona gelindiğini söyledi.

İnşaat Teknolojisi öğrencileri köprü inşaatlarını inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Amasya çevre yolundaki şehzadeler grubu köprüleri ve Amasya-Erzincan karayoluna bağlanan köprü inşaatlarına teknik gezi düzenlediler.

Kol İnşaat Amasya ataşehir hastanesi Haberi

Kol İnşaat Amasya ataşehir hastanesi

Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam ve iş alanları sunmayı hedefleyen Kol İnşaat, 2017 yılında 180 yatak kapasiteli özel hastane yatırımı için hazırlıklarını tamamladı. Kol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kol, Amasya'da konut ve ticari alan olarak yaklaşık 3 bin adetlik bir üretime imza attıklarını söyledi. 


Firmanın inşaat sektörünün yanı sıra, gayrimenkul geliştirme, turizm, sağlık ve iş merkezleri gibi diğer alanlardaki proje faaliyetlerini de sürdürdüğü bilgisini veren Kol, "2017 yılında 150 ile 200 konutluk birkaç projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bunun yanında ilmizin bize göre en büyük eksiklerinden olan özel hastane yatırımı için de tüm hazırlıklarımızı tamamladık" açıklamasını yaptı. 


Özel hastane inşaatı için Sağlık Bakanlığından gerekli izinlerin alındığını ve buranın 180 yatak kapasitesine ulaşabilecek şekilde planlandığı bilgisini veren Muharrem...