06 / 05 / 2024

Kolcuoğlu Restoran Antalya şube açılışı

Kolcuoğlu Restoran Antalya şube açılışı

TÜRKİYE'DE 27 kentte hizmet veren Kolcuoğlu Restoran, 62'nci şubesini Antalya'da açtı. Açılışta Adana'da başlayan lezzet yolculuğunun 1 asırlık geçmişi anlatıldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Kadir Mısıroğlu'nun restoranı İBB'yi karıştırdı!

Kadir Mısıroğlu'na ait olduğu iddia edilen Üsküdar'daki Yakamoz Restoran'ın tespit edilen kaçak bölümleri ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne önerge verildi.

Antalya Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hassoun ve Abdul Razak Hassoun ortaklığında kuruldu. 

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Kolcuoğlu Restoran Antalya şube açılışı Haberi

Kolcuoğlu Restoran Antalya şube açılışı

Akdeniz Bulvarı, The Corner Park Otel'in altındaki açılışa, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Konyaaltı Kaymakamı ibrahim Keklik, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, sanatçı Sümer Ezgü ve davetliler katıldı. 



Açılışta 1910 yılında Adana'da başlayan lezzet yolculuğunun 1 asırlık geçmişi anlatıldı. Toklu koyun eti, kuyruk yağı ve biberin oluşumundan yapılan tescilli kebaplarıyla Antalyalıları buluşturan Kolcuoğlu Restoran, konuklarını ilk gün spesiyalleriyle ağırladı. Kurdelenin dualarla kesilmesiyle meşhur Adana Kebabı şovunu izleyenler, eşsiz lezzetin tadına bakma fırsatı yakaladı.



Gazete...