05 / 05 / 2024

Koleksiyon Gala

Koleksiyon Gala

Koleksiyon Gala ofis koltuğu serisiyle, tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Ürün Tasarımı ödülüne layık görüldü

Inistanbul Davutpaşa Gala daire fiyatları!

Toplam 788 adet daireden meydana gelen projede ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inistanbul Davutpaşa Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala daire fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Gala daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

İnistanbul Gala'da 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nef ve İş GYOı tarafından Topkapı’da inşa edilen İnistanbul Gala'da daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri!

İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ev fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Inistanbul Gala Topkapı ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 788 adet daire bulunuyor. Inistanbul Gala Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Topkapı İnistanbul Gala projesi nerede?

470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen İnistanbul Gala projesi ‘nde 1+1’den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Peki Topkapı İnistanbul Gala projesi nerede?

Davutpaşa Inİstanbul Gala ödeme planı!

Davutpaşa Inİstanbul Gala ödeme planı ile aylık 2 bin 100 TL taksitlerle daire sahibi olabilmek mümkün. Satış süreci devam eden proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta inşa ediliyor.

Nef İş GYO İnistanbul Gala fiyat!

Nef İş GYO İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.Nef İş GYO İnistanbul Gala fiyat listesi haberimin içinde yer alıyor.

Davutpaşa Inistanbul Gala ödemeleri!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Davutpaşa Inistanbul Gala ödemeleri kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

İş GYO Inİstanbul Gala fiyat listesi!

İş GYO Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sağlanıyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisinde yükselen projede 30 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri nerede?

Konutların büyüklükleri 48 metrekareden başlangıç gösteren Inİstanbul Gala'da 2 bin 100 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Proje 80 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor. Peki Nef Inİstanbul Gala Evleri nerede?

Koleksiyon Gala Haberi

Koleksiyon Gala

Gerhard Reichert, Heinrich Iglseder ve Koray Malhan tarafından tasarlanan ve geçtiğimiz aylarda dünyanın bir diğer önemli tasarım ödüllerinden olan Good Design'da ödül kazanan Gala ofis koltuk serisi, 2012 Red Dot Ürün Tasarımı kategorisinde ödüllendirildi. Koleksiyon adına Almanya temsilcisi Roland Ohnacker ve Gala’nın tasarımcılarından Heinrich Iglseder’in katıldığı ödül töreni 2 Temmuz tarihinde Almanya’nın Essen kentinde yapılan ve uluslararası tasarım camiasının önemli isimlerini bir araya getiren görkemli bir davetle gerçekleştirildi.

Koleksiyon bu anlamlı ödülle birlikte uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha eklemiş olurken, Gala da Temmuz sonuna kadar Essen’deki Red Dot Tasarım Müzesi’nde sergilenme hakkı kazandı.

Red Dot Jüri Değerlendirmesi

Rahat ve özellikle de ergonomik oturuş ofis segmentinde çok önemli bir role sahip. Bu kavramdan yola çıkan Gala ofis sandalyesi organik konstrüksiyonu ve formu...