28 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala Topkapı ev fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı ev fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala Topkapı ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında yapılması planlanan  Inİstanbul Gala  Davutpaşa'da dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor, 308 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


Inİstanbul Gala Topkapı ev fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Toplamda 788 adet ünitenin yer aldığı projede yüzde 1 peşinatta 30 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor.


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan Inİstanbul Gala Residence lokasyon olarak Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, metrobüse 1 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre mesafede bulunuyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Inİstanbul Gala Konutları 470 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala'nın sosyal olanakları; mescit, kapalı otopark, güvenlik, sinema, asansör, oyun alanları, basketbol sahası, yüzme havuzu ve kreşten oluşuyor.


Inİstanbul Gala Topkapı ev fiyatları!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef işbirliğinde inşa edilen Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede 80 dönümlük arazi üzerine yayılıyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön