05 / 05 / 2024

Koleksiyon Mağazaları kapsül grubu

Koleksiyon Mağazaları kapsül grubu

2016 yeni ev serisini tamamlamak üzere olan Koleksiyon, ürün gamına dair ipucu niteliğindeki kapsül grubu mağazalarda yerini aldı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hande Erçel X Atasay kapsül koleksiyonu pırlanta küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 eylül 2022 fiyat listesi

Binlerce kadın Atasay Hande Erçel Kapsül fiyat listesini merak ediyor. Küpe almak isteyenler özellikle bu koleksiyondan tercih ediyor. Peki Atasay Hande Erçel Kapsül koleksiyon küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Almanya'da camiler ve küçük mağazalar yeniden açılıyor!

Almanya koronavirüs tedbirlerini gevşetmek amacıyla adımlara devam ediyor. Buna göre, 800 metrekareden küçük mağazalar, çocuk parkları, müzeler, ibadethaneler, sergi salonları ve hayvanat bahçeleri hizmete açılacak. 

Sinan Öncel: AVM mağazalarında 3 ay kirasız dönem olmalı!

Yaklaşık 2 aydır koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde. Markalar, kira ötelemesi isterken, AVM yatırımcıları borçlara faizsiz erteleme talep ediyor. Peki AVM'ler açılınca mağazaların kira durumları ne olacak? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

Koleksiyon Mağazaları kapsül grubu Haberi

Koleksiyon Mağazaları kapsül grubu

2016 yeni ev serisini tamamlamak üzere olan Koleksiyon, ürün gamına dair ipucu niteliğindeki kapsül grubu mağazalarda yerini aldı. 


Tatil programlarının azalmaya başladığı ve ‘Eve Dönüş Zamanı’nın yaklaştığı günlerde Koleksiyon 43 yıllık tecrübesiyle evlerinize anlam katmak üzere çalışmaya devam ediyor. 2016 ev serisinin tanıtımı için hazırlanan Koleksiyon’un yeni serisine dair ipucu niteliğinde kapsül bir ürün grubu Koleksiyon’un tüm mağazalarında yerlerini aldı ve satışa sunuldu bile.


Geleneksel dokunuşların, mitlerin ve yerel hikayelerin peşini bırakmadan modernizmle buluşturan Koleksiyon, 2016 ev serisinde de aynı dili kullanmaya devam ediyor. Rafine hatları geleneksellikle harmanlayan ürünleri tüm zamanlar ve tüm stillerle bir araya getirip kendi hikayenizi yaratabilirsiniz. 


Yeni ev serisinde kanepe, sehpa, büfe, şifonyer, yatak, orta sehpa, raf sistemi gibi ürünler yer alıyor. Bu ürünler arasında Koleksiyon mağazalarında serinin...