18 / 05 / 2024

koltuk kumaşları

koltuk kumaşları

Şık ve de modern görünümlü döşemelik ürünleriyle ev modasına yön veren Sertex, yeni deri koleksiyonunu dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuyor. Sertex, evlerde özgün bir atmosfer yaratıyor...

Sertex Soft Touch serisini tanıttı!

Sertex, döşemelik sektörü için sunduğu yeni ürünlerle dekorasyon meraklılarının yüzünü güldürüyor. Sertex süet grubunun floklu kumaşları, yumuşak tuşesi ve ipeksi dokusuyla hem rahat kullanım, hem de şık bir görünüm sunuyor...

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi modelleri, genellikle yüksek enerji verimliliği sınıfına sahiptir ve enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca, farklı yıkama programlarına sahiptirler, böylece kullanıcılar farklı kumaşlar için uygun seçenekleri seçebilirler.  Vestel çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazanlı ütü kaç TL, özellikleri ne? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik Aria Master BKU 9928 kazalı ütü, zorlu kırışıklıkların kısa sürede düzleşmesini sağlayan buhar gücü ve kumaşları yıpratmayan özel taban teknolojisine sahiptir. Peki, Cross Steam Pro Teknolojisi nedir? İşte detaylar...

Arnica buharlı ütülerin fiyatı ne kadar, en ucuz nereden alınır? 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica buharlı ütüler, kumaşların üzerinde kusursuz kayarak, parlama yapmadan, kırışıklıkları tek seferde açıyor. Peki, Arnica ütüde şok buhar özelliği var mı? Arnica ütülerin taban malzemesi nedir? İşte detaylar....

Zara’nın yeni sezonu satışa çıktı! Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi.

Kazaklar, triko etekler, topuklu botlar ve daha birçoğu Zara’nın yeni sezonunda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, uzun kollular ve kalın kumaşlar gardıroplarda yerini almaya başladı. Zara, trend parçalarla yeni sezon koleksiyonu sizi bekliyor. İşte Zara 12 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaşam alanlarına değer katacak bir tasarım; Angel Koltuk!

Angel Koltuk, yaşam alanlarında farklı bir atmosfer yaratmak için oldukça iddialı. Yalın ve minimal tarzıyla soft bir tavır sergilerken tasarımındaki kreatif dokunuşları ile şaşırtıcı bir şıklık sunuyor.

İder Mobilya Bubon Koltuk Takımı ile hayatınıza renk katın!

Rahat ve konforlu kullanım sunan; farklı tasarımları, zengin kumaş seçenekleriyle İder Mobilya, yeni modeli Bubon Koltuk Takımı’yla hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

İder Santos Koltuk Takımı tam size göre!

Tüm gün bitmeyen koşturmaca ve uzun toplantılar sonrası akşam için hayaliniz rahat bir koltukta dinlenebilmekse İder Santos Koltuk Takımı tam size göre…

İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle yaşam alanlarına hareket katan İder Mobilya, Sidyma Koltuk Takımı ile evinizin havasını değiştiriyor. Sidyma koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.

Ankaralı mobilyacılar, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti!

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Vodafone Arena'nın koltuk dizilimi kombine kart satışlarını durdurdu!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Vodafone Arena'da tribün koltuklarının dizilimi, fazladan koltuk eklenmesi ve bu koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerekliliğinden dolayı satışlara 10 gün ara verildiği bildirildi.

Evinizin dekorasyonu için pratik çözüm önerileri!

Desenden korkuyorsanız, çizgilileri tercih edin. Eğer bu sezon moda olan büyük desenlerin yaratacağı etkiden emin olamıyorsanız, çizgili kumaşları kullanabilirsiniz.

Alfemo kedi tırmıklarına karşı dayanıklı kumaş kullanıyor!

Alfemo, kediseverlerin en çok şikayet ettiği konu olan "koltuk döşemelerinin tırmalanması" sorununa, mobilyalarında kolay temizlenen ve tırmıklara karşı dayanıklı kumaş kullanarak çözüm getiriyor.

Beyaz Saray'ın yemek odası 600 bin dolara yenilendi!

Beyaz Saray'ın yemek odası Michelle Obama'nın zevki doğrultusunda 600 bin dolara yenilendi. Odadaki önemli detaylardan biri odaya mavi rengin katılmış olmasıydı. Oda daha canlı renk ve kumaşlar tercih edildi.

koltuk kumaşları Haberi

koltuk kumaşları

Farklı renk seçenekleri, özel efektli nubuk yüzey ve yumuşak tuşeyi Elves koleksiyonu ile bir arada sunan Sertex, evlerde özgün bir atmosfer yaratıyor.


Salonlar, evlerde en çok vakit geçirilen alanların başında yer alıyor. Özenle seçilen mobilyalar da bu keyfi sürdüren en önemli unsurların başında geliyor. Ev dekorasyonunda modaya ayak uydurmak ya da evinde küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar isteyenler için Sertex yeni koleksiyonu Elves’i sunuyor. 


Sertex’in Elves koleksiyonu; özel efektli nubuk yüzeyi ve yağlı tuşesiyle döşemelik ürünler arasında fark yaratıyor. Elves, her dokunuşta verdiği yumuşaklık hissi ile oturma alanlarında üstün konfor sağlıyor. On beş farklı renk seçeneğinden oluşan koleksiyonda, mor, kırmızı ve lacivert öne çıkan renkler arasında yer alıyor. Ev dekorasyonunda hareketlilikten hoşlananlar için ise renkler birbirleriyle kombinlenebiliyor. Elves, oturma grubu, koltuk ya...