18 / 05 / 2024

Kom Gelişim İnşaat kimin

Kom Gelişim İnşaat kimin

Kom Gelişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon 840 bin TL sermaye bedeli ile Noor Aloyon, Khaled Whab ve Omar Mohammed ortaklığında kuruldu. 

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saper tarafından kuruldu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Believe Proje Geliştirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Believe Proje Geliştirme İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dağıstan İnan tarafından kuruldu.

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakan Sarı tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Mesken Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mesken Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Beyaz tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antalya Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Öztürk, Filiz Öztürk ve İbrahim Erinan ortaklığında kuruldu.

Kom Gelişim İnşaat kimin Haberi

Kom Gelişim İnşaat kimin

Kom Gelişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon 840 bin TL sermaye bedeli ile Noor Aloyon, Khaled Whab ve Omar Mohammed ortaklığında kuruldu. 


Kom Gelişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Insaat gelisimi ile alakalı veya gelistirme planlama islerini yapmak, yaptırmak. 2.Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler, depolar,soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri , mesken, ev,apartman,isyeri ,arsa , arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiginde...