29 / 04 / 2024

Kombassan Holding ödül faaliyetleri

Kombassan Holding ödül faaliyetleri

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding 2014 yılı faaliyetlerinden dolayı aldıkları ödüller hakkında açıklama yayınlandı.

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Ödül İstanbul'da 24 ay vade fırsatı! İlk bloklarda teslimler başladı! 

Özyurtlar Holding imzasıyla Beylikdüzü'nde yükselen Ödül İstanbul'da ilk blokların teslimleri başladı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 24 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Orka Holding yıl sonuna kadar 420 mağazaya ulaşacak!

Erkek giyim markaları Damat, Tween ve D’S Damat ile yurt dışında atağa geçen Orka Holding, yıl sonuna kadar 420 mağaza sayısına ulaşacak.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

İbrahim Polat’a anlamlı ödül!

İbahim Polat Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Polat’a Marriott Hotel Grubu tarafından “Ömür Boyu Başarı Ödülü” verildi.

Ödül İstanbul'dan 'Bizde Her Şey Net' kampanyası!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde inşa ettiği projesi Ödül İstanbul'da 'bizde her şey net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor..

Ödül İstanbul'da bizde herşey net kampanyası!

Özyurtlar Holding, 'Ödül İstanbul' projesinde 'Bizde Her Şey Net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı daha da kolay hale getiriyor.

Türkerler Holding'e İstihdam Özel Ödülü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğinde, 2017 yılında toplam 11 bin 241 yeni istihdam yaratan Türkerler Holding İstihdam Özel Ödülü ile ödüllendirildi.

Kombassan Holding ödül faaliyetleri Haberi

Kombassan Holding ödül faaliyetleri

Kombassan Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklama;


Konya Ticaret Odası (KTO), Konya Sanayi Odası (KSO), Konya Ticaret Borsası (KTB), Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile SKG İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 2014 yılı "Konya Ekonomi Ödülleri" nde Grup şirketlerimizden Kombassan A.Ş. , Kompen A.Ş. , Komyapı A.Ş. ve Komgıda A.Ş. İstanbul Sanayi Odasının 2014 yılı için açıkladığı Türkiye"nin en büyük 1000 Sanayi Kuruluşu arasında yer almalarından dolayı ödül almışlardır.


Grup şirketlerimizden Yenipark Turizm San.Tic.A.Ş. bünyesinde Ankara da faaliyet gösteren Bera Ankara Oteli Japonya, Çin ve diğer Asya ülkelerinin turizm sektöründe referans olarak kabul ettiği "2015 TOP CHOICE Otel" madalyasını...