08 / 07 / 2024

komüt iftar yemeği

komüt iftar yemeği

Konya'daki müteahhitlerin birleşmesi ile kurulan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iftarda buluşturdu. Yatağanlı Osmanağa'da gerçekleşen iftara çok sayıda müteahhit, sektör temsilcisi, inşaat malzemesi satıcısı katıldı.

Katma Değer Vergisi Artışıyla Hangi Ürünler Zamlandı? Yeme İçme, Beyaz Eşya ve Bebek Bezi Kaç Oranda Zamlandı?

Resmî Gazete ’de Katma Değer Vergisi oranlarında artış olduğu duyuruldu. Son yapılan zamlar arasında ise yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi oldu. Bu ürünler belirli oranlarda zamlanarak tüketicilere sunuldu. İşte yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi ürünlerindeki zam oranları…

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

BOSS4 Gayrimenkul'den geleneksel iftar yemeği!

Boss4 Gayrimenkul'ün geleneksel iftarı yoğun katılımla düzenlendi. İftara; Boss4 Gayrimenkul’ün iş ortakları, eski ve yeni çalışanları, basın mensupları katılım gösterdi.

AREV'in geleneksel iftar yemeği 8 Haziran'da!

Aras Marmara Eğitim Vakfı'nın (AREV) her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl 8 Haziran AREV Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek...

Ali Ağaoğlu'ndan dostlarına iftar yemeği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı iftar yemeği 3 Haziran'da!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın düzenlediği iftar yemeği 3 Haziran'da Fatih Şehzade Mehmet Külliyesi'nde gerçekleştirilecek.

Aksaray Müteahhitler Birliği iftar yemeği düzenlendi!

Müteahhitler Birliği tarafından dün akşam bir döner salonunda yapılan iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. Yemekte Aksaray'da yapılan hizmetler konuşuldu.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın geleneksel iftar yemeği 11 Haziran'da!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı geleneksel iftar yemeği etkinliği düzenliyor. Geleneksel iftar yemeği 11 Haziran 2016 Cumartesi günü Fatih'te gerçekleştirilecek.

KOMÜT inşaat fuarlarına katılacak!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci, KOMÜT'ün 2011 yılında 77 kişi öncülüğünde kurulduğunu ifade ederek, şu an bünyelerinde 9 icra, 58 yönetim ve 200'e yakın üyenin olduğunu vurguladı.

KOMÜT, Macaristan'da yapıları inceledi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) ticari hacmi, potansiyeli görme ve analiz etmek için 12-18 Ekim arasında Avrupa ülkelerini ziyaret etti. Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye müteahhitlik hizmeti ve mimari yapıları incelemek için ziyaretler yaptı.

Kira temerrüt ihtarname örneği!

Kiracı kira bedelini zamanında ödemediği takdirde 1 yıl içerisinde 2 sefer yazılı ihtar aldıysa, ev sahibi kiracının tahliyesini isteyebiliyor. İşte, kira temerrüt ihtarname örneği!

KOMÜT: Amacımız kolay ev sahibi yapmak!

Düzenledikleri basın toplantısında sıkıntılarını dile getiren KOMUT Genel Sekreteri Şaban Topal, "KOMÜT olarak amacımız; vatandaşları kolay ev sahibi yapmak" ifadelerini kullandı.

komüt iftar yemeği Haberi

komüt iftar yemeği

Konya'daki müteahhitlerin birleşmesi ile kurulan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iftarda buluşturdu. Yatağanlı Osmanağa'da gerçekleşen iftara çok sayıda müteahhit, sektör temsilcisi, inşaat malzemesi satıcısı, hazır beton sektörü temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci ve başkan yardımcıları misafirler ile yakıııdan ilgilendi. Kısa bil' konuşma yapan Başkan Demirci, "KOMÜT olarak yeni kurulmamıza rağmen sektörümüzdeki birlikteliği çok şükür sağladık. Meslektaşlarımızın gayreti üzerine kısa sürede etkin ve emek bir STK olduk. Bu noktada bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bugün de siz değerli dostlarımızla iftarda bir araya geliyoınz. Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelip hasbihal etmek bizlere büyük mutluluk verdi. Şimdiden hepinizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı şahsım ve KOMÜT adına tebrik ediyor, katılımlarınızdan dolayı...