05 / 05 / 2024

konacık yol yenileme çalışmaları

konacık yol yenileme çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Konacık Mahallesi, Tatarlı Mahallesi ve Işıklı Mahalle Mezarlığı yoluna kilitli parke çalışmalarını tamamladı.

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri'ne GOOA Architects imzası!

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri, İçkale Şirketler Grubu tarafından inşa edildi. Proje toplam 4 villandan oluşuyor. 

12’nci Kalkınma Planı, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi! Türkiye’nin 5 yıllık yol haritası belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12’nci Kalkınma Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından sonra TBMM Başkanlığı'na sunulmuştu. 2024-2028 dönemini içeren 12’nci Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

En düşük memur maaşı 34 bin 155, memur emeklisi maaşı 15 bin 320 TL! Memurlara son dakika zam müjdesi geldi!

Ekonomide 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program'ın ardından yeni memur maaş zamları da ortaya çıktı. İşte memur maaş zammı ile ilgili o son hesaplar...

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

40 dakikalık yol 15 dakikaya düşüyor! Yarın resmen açılıyor! Bakanlıktan sürücülere müjde!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Diyarbakır şehir geçişini 4 kilometre kısaltacak olan ve seyahat süresini 40 dakikadan 15 dakikaya düşüren Diyarbakır Güneybatı Çevre Yolu'nun yarın hizmete açılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Araba fiyatlarında yol haritası resmen çizildi! İşte araba fiyatları ile son gelişmeler

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Otomotivciler, 20 yıllık yol haritasını anlattı. İşte detaylar!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Türkiye'nin çürük yapı stoku ortadan kalkıyor!

TÜRKÇİMENTO, ülke genelinde depreme karşı izlenecek yol haritasını belirlemek için Türkiye Deprem Hazırlık Yol Haritası Raporu'nu hazırladı. Raporda çürük yapı stoku karşısında alınacak adımlar sıralandı.

Bodrum Konacık'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Konacık Mahallesi 192 ada 80 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon TL'ye satıyor...

Osmaniye'de 38.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Osmaniye 1.İcra Dairesi, Osmaniye ili, Toprakkale ilçesi, Maymunsuyu K. Mahalle/Köy, Sazlık (Yolçatı) Mevkii, 119 ada 3 parselde yer alan 4 yıldızlı oteli 38 milyon 625 bin 760 TL'ye satıyor...

Bodrum Milli Emlak'tan 22.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Ortakent, Gökçebel, Türkbükü ve Konacık mahallelerinde yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 933 bin 502 TL'ye satıyor.

Bodrum'da 18.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla İli Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Bodrum Konacık Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 milyon 660 bin TL bedelle satışa çıkardı.

konacık yol yenileme çalışmaları Haberi

konacık yol yenileme çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Konacık Mahallesi, Tatarlı Mahallesi ve Işıklı Mahalle Mezarlığı yoluna kilitli parke çalışmalarını tamamladı.


HBB’DEN MEZARLIK YOLLARINA KİLİTLİ PARKE 


Halkın mezar ziyaretlerini daha temiz bir ortamda gerçekleştirmeleri adına özverili çalışmalarına devam eden HBB ekipleri, Arsuz ilçesine bağlı Konacık Mahallesi, Tatarlı Mahallesi ve Işıklı Mahalle Mezarlıkları yolunda kilitli parke çalışmalarını tamamladı. Mezarlık girişlerinde de kilitli parke çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, kötü hava koşullarında yıpranan ve çukurlaşan yolu kent görünümüne uygun hale getirildi.


HBB İLE MEZARLIK YOLLARI TEMİZ VE GÜVENLİ 


Yağışlı havalarda mezarlık yolunun çamurlaşmasından dolayı ziyaretçilerin de sıkıntı çektiği yolun kullanılmaz hale gelmesine duyarsız kalmayan HBB ekipleri, parke çalışmalarının tamamlanmasıyla halkı temiz ve güvenli bir yola kavuşturduğunu müjdeledi.




Hatay Büyükşehir...