29 / 06 / 2024

Konak Akademi Spor Kulübü

Konak Akademi Spor Kulübü

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Konak Akademi Spor Kulübü tarafından yaptırılması planlanan, hayırsever bir vatandaşın destek verdiği Kapalı Spor Salonun yapım işi için Konak Mahallesinde belirtilen alandaki planda değişikliğe gidilmesine karar verdi.

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Konak Toros Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Konak Belediyesi’nin temelini bu yıl attığı yatırımlar arasında bulunan Gültepe Spor Salonu ile Toros Sosyal Tesisi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Gültepe Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de eski ekmek fabrikasının yerine inşa edeceği spor kompleksinde temel kazı çalışmaları sona erdi. Tesisin temelinin önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Konak Halkapınar'a beş yıldızlı spor tesisi!

Konak Belediyesi, Yenişehir'deki 27 bin metrekarelik boş araziye beş yıldızlı bir saha inşa ediyor.

İzmir Konak'a 2 dev tesis geliyor!

İzmir Konak Belediyesi, bu yıl temelini atacağı iki dev proje için ihale sürecine girdi. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs'ta ihaleye çıkılacak.

Gebze Akademi Lise açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi hizmete açıldı

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

İşte İzmir Konak'ın 7 yeni projesi!

Konak Belediye Başkan Sema Pekdaş, İzmir Konak'ta hayata geçirecekleri yeni projelerini anlattı. Pekdaş, pazaryerinden spor kompleksine, semt evinden otoparka kadar 7 yeni projenin 2017 yılında hizmete sunulacağını belirtti.

Akademi Lise Gölcük Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın en önemli projelerinden biri olan Akademi Lise, eğitim zincirine bir yenisini daha ekliyor.

Konak Akademi Spor Kulübü Haberi

Konak Akademi Spor Kulübü

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ocak Ayı 2.Toplantısında gündemdeki maddeler, komisyon raporları, teklifler ve önergeleri tek tek görüşerek onayladı. Başkan Polat, Meclisin açılış konuşmasında İzmir’de meydana gelen terör saldırısını kınadı. MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak Ocak Ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Yoklamanın ardından meclise sunulan iki önerge oy birliği ile gündeme dâhil edildi.

BAŞKAN POLAT, “TERÖR İZMİR’DE BİR KEZ DAHA ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ”

Meclisin açılış konuşmasında İzmir’de meydana gelen ve biri polis olmak üzere iki vatandaşımızın şehit olduğu terör saldırını kınayan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İzmir’de meydana gelen terör saldırısını lanetliyorum. Terör saldırıları ile ülkemizi iç savaşa götürmek ve birliğimizi parçalamak isteyenlere karşı...