02 / 05 / 2024

Konak Başkanı Sema Pekdaş

Konak Başkanı Sema Pekdaş

Konak Belediye Başkanı Pekdaş'ın Alsancak Limanı'na yönelik 3 temel sorunun çözümü için belediye ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın teknik ekiplerin oturup görüşmesi yönündeki çağrısına Ankara'dan cevap geldi.

Konak, İzmir’in gayrimenkulde en pahalı yeri!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, göreve geldiği günden beri hayata geçirdikleri yatırımları anlattı. Pekdaş, Konak'ın İzmir’in gayrimenkulde en pahalı ilçesi olduğunu söyledi.

Sema Pekdaş'tan Alsancak Stadı açıklaması!

 Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, 13 bin kişilik Alsancak Stadı için sadece 21 araçlık otopark yeri ayrıldığını söyledi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binası dönüşümü tetikleyecek!

Vatandaşları evinde ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada Yenişehir Pazaryeri’nin yerine inşa edecekleri yeni belediye hizmet binasının, bölgede başlayacak kentsel yenilemeyi tetikleyeceğini söyledi.

Konak'ta kentsel dönüşüm hızlanacak!

Ev ziyaretlerini sürdüren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri bölgesinde başlayacak kentsel yenilemeyi tetikleyeceğini söyledi.

İşte İzmir Konak'ın 7 yeni projesi!

Konak Belediye Başkan Sema Pekdaş, İzmir Konak'ta hayata geçirecekleri yeni projelerini anlattı. Pekdaş, pazaryerinden spor kompleksine, semt evinden otoparka kadar 7 yeni projenin 2017 yılında hizmete sunulacağını belirtti.

İzmir Konak'ta 2017 temel atma yılı olacak!

Konak Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantılarının ilk oturumu Belediye Başkanı Sema Pekdaş başkanlığında gerçekleştirildi, toplantıda 2017 projeleri masaya yatırıldı.

Kentsel dönüşüm yalanına kanıp arazilerinizi satmayın!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yoğun çalışma programından arta kalan zamanlarda yaptığı çat kapı ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Sema Pekdaş: Kültürpark'a yapılan eleştiriler yersiz!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Kültürpark Projesi, hakkında düşüncelerini açıkladı. İşte o açıklamalar...

Sema Pekdaş: Gayrimenkul satın alabilen bir belediye olduk!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “2015 yılında gelirlerimizde de yüzde 9,7’lik bir artış sağladık. Bu sayede bu yıl gayrimenkul satın alabilen bir belediye haline geldik” dedi.

İzmir Konak'a 2 yılda 5 park!

Konak Belediyesi’nin sadece eğlence etkinlikleri düzenlediğini söyleyen Konak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömür Şanlı, “Başkan Sema Pekdaş milli bayramları kutlamayı bile unuttu. Halkın ihtiyaç duyduğu hizmetler de yerine getirilmiyor” dedi

Sema Pekdaş: Kent dönüşümü ancak ada bazlı yapılabilir!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı ağırladı. İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin toplantısına konuk olan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kentsel dönüşüm konusundaki soruları da yanıtladı.

Sema Pekdaş: Alsancak Limanı planı yapılırken ulaşım düşünülmemiş!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ege TV’de katıldığı yayında gündemi değerlendirirken Alsancak Limanı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Pekdaş, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan yeni limanı planına itiraz etti.

Konak’ta asansörler MMO’ya emanet!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Makine Mühendisleri Odası İzmir Şube Sekreteri Melih Yalçın tarafından imzalanan protokol ile ilçedeki yaklaşık 4 bin asansörün yıllık bakım ve kontrolleri MMO İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilecek

Konak Başkanı Sema Pekdaş Haberi

Konak Başkanı Sema Pekdaş

Konak Başkanı Sema Pekdaş'ın Alsancak Kruvaziyer Limanı'na yönelik 3 temel sorunun çözümü için belediye ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) teknik ekiplerinin bir araya gelip görüşmesi yönündeki çağrısına Ankara'dan cevap geldi.


ÖİB Proje Değerlendirme Daire Başkanı İbrahim Cürebal, "Biz her zaman çözümden yanayız. Geldiklerinde misafir eder, ağırlar ve ilgili birimlerle de görüşmelerine yardımcı oluruz" diye konuştu. 


2 KEZ İHALEYE ÇIKTI

Yılan hikayesine dönen ve bugüne kadar 2 kez ihaleye çıkıp 3 kez revizyona uğrayan Alsancak Limanı'nda ÖÎB, son çare olarak yük ve kruvaziyer limanları ayrı ayrı askıya çıkarmıştı. Bir önceki planda yük limanındaki sorunları, ÖÎB'nin teknik personeliyle görüşüp çözdüklerini belirten Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kruvaziyer limanındaki sorunların giderilmemesi nedeniyle Temmuz sonunda askıdan indirilen son imar planına da itiraz etmişti. Planlara itiraz etmemeleri...