17 / 05 / 2024

Konak Gençlik Destek Merkezi son durum

Konak Gençlik Destek Merkezi son durum

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Aile Bakanlığı'ndan sonra bir adım da Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan! Sakın parayı kaçırmayın Aile Bakanlığı'nın destek

Aile Bakanlığı'nın destek ödemelerinin ardından bir destek ödemesi de Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık gençlere yönelik önemli bir ödeme gerçekleştirecek.

Bakanlık 4 bin 147 personel alıyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek için 300 Büro Personeli, 866 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 2 bin 981 Destek Personeli (temizlik) alımı yapılıyor. Peki, 2022 GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Meram Gençlik Meclisi'nden kentsel dönüşüme destek!

Meram Gençlik Meclisi, Kentsel Tasarım Atölyesi bünyesinde 'Renkli Pedallar' adlı projeyle Dönüşüm Meram'a destek oldu.

Meram Gençlik Meclisi'nden Dönüşüm Meram'a destek!

Meram Gençlik Meclisi, Kentsel Tasarım Atölyesi bünyesinde ‘Renkli Pedallar’ adlı projeyle Dönüşüm Meram’a destek oldu.

Malatya Arguvan'a yeni gençlik merkezi!

Malatya'nın Arguvan ilçesine gençlik merkezi yapılacağı bildirildi. Kalkınma Bakanlığına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanan Sanatla Yaşayıp Sporla Coşan Bir Gençlik Sosyal Destek Programı'yla yeni gençlik merkezi yapılacak.

Tekirdağ Değirmenaltı'na yeni gençlik merkezi!

Süleymanpaşa Belediyesi Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin yaşadığı problemleri anında çözebilmek ve eksikliklerine destek olmak amacıyla Değirmenaltı Mahallesi’nde gençlik merkezi yapacak.

Tekirdağ'da üniversiteliler için Gençlik Merkezi yapılacak!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin yaşadığı problemleri anında çözebilmek ve eksikliklerine destek olmak amacıyla Değirmenaltı Mahallesi’nde gençlik merkezi yapacağını açıkladı.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Konak Gençlik Destek Merkezi son durum Haberi

Konak Gençlik Destek Merkezi son durum

İzmir Konak Belediyesi ve Bir Hayata Dokun Derneği arasında, gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak ve mesleki, sanatsal, sportif anlamda gelişimlerini sağlamak için bir işbirliği protokolüne imza atıldı. Protokolün imza törenine Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bir Hayata Dokun Derneği Başkanı Burcu Bostancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Konak Belediyesi Gençlik Merkezi ile bölgede önemli bir eksiği giderdiklerini ve gençlerin geleceğe umutla bakmaları için ortak çalışmalar hayata geçiriceklerini söyleyen Başkan Batur, “Tarihi Kemer İstasyonu’ndaki çalışmalarımızı bitirdik ve Gençlik Destek Merkezi olarak kullanıma hazır hale getirdik. Bu bölgede eksikliği hissedilen, gençleri bağımlılıktan uzak tutacak bir merkezi gençlerimize kazandırıyoruz. Bugün, Konak Gençlik Destek Merkezi’mizin daha aktif hale gelmesi, özellikle genç kardeşlerimizin geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlayacak çalışmaların...