16 / 05 / 2024

Konak Tünelleri güzergahı

Konak Tünelleri güzergahı

AK Parti İzmir milletvekili Denizli: " Kalıcı beton kaplama ve asfalt çalışmalarında sona geliniyor, mayıs ayında Konak Tünelleri'nden araç geçişi başlayacak " dedi.

Konak Tünelleri Mayıs ayında açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Konak-Yeşildere arasını birleştirecek ve İzmir trafiğini rahatlatacak Konak Tünelleri'nin sol tüpündeki çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı.

Dolar için yeni güzergah belli oldu! 14 gün sonra dolar böyle olacak! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!

ABD verilerinin açıklanması ile dolar değer kaybetmeye başladı. Milyonlarca kişi doların ne olacağını merak edip araştırırken, 14 gün sonra doların yönünün nasıl olacağı ortaya çıktı. Dolar için yeni güzergah belli oldu. Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın...

Kanal İstanbul güzergahında planlanan dev proje iptal edildi! 50 ay süre verilmişti

Türkiye'nin gündemi yapılıp yapılmayacağıyla ilgili tartışmalarla gündeme gelen Kana İstanbul projesinden son dakika iptal haberi geldi. Proje güzergahında yapılması planlanan demiryolu projesinin ihalesinin iptal edildiği öğrenildi. İşte detaylar...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Kanal İstanbul güzergahındaki Şahintepe Mahallesi taşınıyor!

Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan Şahintepe Mahallesi'nde vatandaşa önce tapular dağıtıldı, hemen sonrasında sürgün kararı verildi. Mahalleli, "Rant peşinde değiliz, trilyonluk olalım demiyoruz ama düzenimizi bozmayın" dedi ve tepkilerini dile getirdi.

Akkuyu NGS güzergahında acele kamulaştırma kararı!

"380 kV Akkuyu NGS-Manavgat 380 Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında iletim hattı projesinin güzergahına isabet eden taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul, 2011'den beri Türkiye'nin gündeminde. Son günlerde yetkili isimlerinde açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen proje dikkat çekiyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak? İşte detaylar...

Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahındaki araziler kamulaştırılacak mı?

Van'da yapılması planlanan Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahında bulunan arazilerin kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt!

Arnavutköy Kaymakamlığından Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesinin istendiği iddialarına yanıt geldi...

Kanal İstanbul güzergahındaki konutlara kat sınırı!

Kentsel dönüşüm, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Biliyorsunuz Kanal İstanbul güzergahında 1/100000'lik çevre düzenlemeyi onaylamıştık. Konutlar, zemin artı 3-4'ü geçmeyecek şekilde onaylandı'' dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Kuzey Marmara Otoyolu güzergah bilgileri ve ücretlendirme durumu, pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Yıl sonuna kadar tüm etapları tamamlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı, böylece Anadolu Yakası'ndan başlayıp Avrupa Yakası'nda Silivri'ye kadar devam edecek. İşte,, Kuzey Ma

Kanal İstanbul projesinde çevreye en az zarar verecek güzergah seçildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, kamuoyunda tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu ve "Kanal İstanbul projesinde çevreye en az zarar verecek güzergah seçildi" diye konuştu...

Konak Tünelleri güzergahı Haberi

Konak Tünelleri güzergahı

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Konak Tünelleri'nin Mayıs ayında araç geçişine açılacağını, kamulaştırma tepkilerine neden olan Damlacık semtinin ise turistik merkez haline geleceğini belirtti.


Tünellerde yaptığı inceleme gezisinin ardından yazılı açıklama yapan Denizli, sol tüpün ardından şubat sonu itibarıyla sağ tüpte de ışığın göründüğünü, kalıcı beton kaplama ve asfalt çalışmalarının mayıs ayında tamamlanacağını ve Konak Tünelleri'nden araç geçişinin başlayacağını ifade etti. 


İzmir Milletvekili ve Ulaştırma Eski Bakan Sayın Binali Yıldırım'ın 2011 seçimlerinde açıkladığı 35 projeden biri olan Konak Tünelleri'nin bin 674 metre uzunluğunda olduğunu, dönel kavşak ve bağlantı yollarıyla birlikte bu uzunluğun 2 bin 500 metreyi bulduğunu kaydeden Denizli, tünellerin şehir içi trafiğin rahatlamasına katkı sağlayacağını belirtti.


Konak Tünelleri'nin inşaatını engellemek için uğraşan çevrelerin başarıya ulaşamadığını ancak trafiğe açıldığında bu tünelleri...