19 / 05 / 2024

Konak yol kayması

Konak yol kayması

İzmir'in Konak İlçesi Üçyol’daki Altıntaş Mahallesi'nde iki sene önce bina yapımı için açılan temel kapatıldı. Yol kayması başlayan bölgelerdeki binalarda yıkılma tehlikesi bulunuyor.

İzmir Konak'ta yıkım tedirginliği!

İzmir'in Konak İlçesi Üçyol’daki Altıntaş Mahallesi'nde iki sene önce bina yapımı için açılan temel kapatıldı. Yol kayması başlayan bölgelerdeki binalarda yıkılma tehlikesi bulunuyor.

İzmir Konak'ta kaçak cami misafirhanesi yıkıldı!

İzmir Konak'ta belediyeden alınan onayla inşaatı tamamlanan 6 katlı apartmanın girişi, imar kayıtlarına göre yol görünmesine rağmen kaçak yapılmış cami misafirhanesi

Konak Gürçeşme'de 3 ay önce yıkılan yol tartışma yarattı!

Gürçeşme'de 3 ay önce yağmurla yıkılan yola, Konak Belediyesi önlem olarak "Dikkat yıkılabilir" levhası astı. Yolda herhangi bir sağlamlaştırma çalışması yapılmaması dikkat çekti.

Konak Halkapınar'da yol çalışmaları sürüyor!

Konak Belediyesi, Halkapınar Mahallesi ile Gıda Çarşısı arasında kalan 27 bin 105 metrekarelik boş arazide yürüttüğü yol yapım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Konak tramvay hattının rayları döşeniyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın kara ve deniz tarafında olmak üzere yola 4. şerit olarak projelendirilen Konak tramvayı, çim zemin üzerinde ilerleyecek. Orta refüjde, Ankara Asfaltı’ndaki gibi “yeşil yol” oluşturulacak.

Konak’a 2 milyon TL’lik işgaliye bedeli gelecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kıyı, sahil şeridi, yol ve meydanlarda işgaliye ücreti tahsilatını ilçe belediyelere bırakma kararı en çok Konak Belediyesi’ne yaradı. İşte son durum...

İzmir Konak'ta yıpranmış yollar onarılıyor!

İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta çeşitli sebeplerden ötürü yıpranmış veya bozulmuş yollar belediye ekiplerince kısa sürede onarılıyor. Konak Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü yol bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Konak Tüneli 24 Mayıs'ta açılacak!

Konak tüneli 24 Mayıs'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ulaşıma açılıyor. Ancak Yeni Karamürsel Mağazaları ile otobüs duraklarının bulunduğu Bahribaba Parkı arasındaki asansörlü yaya üst geçidi yapılmadığı için yol yayalara kapatılacak

Kuşadası'nda AVM inşaatı toprak kaymasına yol açtı!

Kuşadası'nda izinsiz AVM inşaatı için izinsiz olarak yapılan kazı, toprak kaymasına yol açtı. Riskli bölgede 203 dairenin bulunduğu üç site boşaltıldı. Bir aydır otelde kalan 223 kişi duruma isyan etti..

Konak Tüneli'nin inşaatı ulaşımda sıkıntıya yol açtı!

Konak Tüneli 'nin köprülü kavşak bağlantısı çalışmaları, kentin yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Bahri Baba Parkı - Kemeraltı geçişinde sıkıntıya neden oldu...

Bahçebaşı Konak Mahallesi'nde yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Bahçebaşı (Konak) Mahallesi, Malatya Caddesinde yol yapım, bakım ve de onarım çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Menderes Türel'den Antalyalılara yol müjdesi!

Kepez Belediyesi’nin Altınova’daki tapu teslim törenine katılan Başkan Menderes Türel, Altınovalılara yol müjdesi verdi. Türel, Toptancı Hal yanından geçen Beşkonak Köprüsü devamındaki 60 metrelik yolla ilgili pürüzleri giderdiklerini söyledi...

Kağıthane'deki toprak kayması korkuttu!

Kağıthane Seyrantepe İbrahimkaraoğlanoğlu Caddesi 'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü 'nün bulunduğu arazide, saat 19.30 sıralarında toprak kayması meydana geldi.

Konak yol kayması Haberi

Konak yol kayması

İzmir'in Konak İlçesi Üçyol’daki Altıntaş Mahallesi'nde iki sene önce yapımına başlanan ama tamamlanmayan bina için açılan temel yol kaymasına yol açtı. Mahalleliler, binayı yapan şirketin yetkililerine ulaşamadıklarını açıkladı.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşlar, "Müteahhit binayı bitireceğini söylüyor ama iki yıldır hareket yok. Bir ay önce de Büyükşehir Belediyesi'ne haber verdik. Zabıtalar kontrol etti fakat hiçbir şey yapılmadı. Can ve mal kaybı yaşanmasından korkuyoruz" açıklamalarında bulundu.

İnşaat şirketinin koyduğu saç bariyerlerin yıkıldığını, bölgede daha çok önlem alınması gerekiğini söyleyen vatandaşlar, "Her gün eve girerken korku duyuyoruz. Gece en ufak bir ses duyduğumuzda yerimizden sıçrıyoruz. Kimsenin canına ve malına zarar gelmeden sorunumuza çare bulunsun istiyoruz" ifadelerini kullandı.