02 / 05 / 2024

konakkale bosphorus projesi

konakkale bosphorus projesi

TOKİ'nin Ağustos ayı şampiyonu 827 bin 771 TL ile Konakkale Bosphorus oldu. Bu ay toplam 4 konut satışı gerçekleşti...

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

Mesa Çengelköy Bosphorus ön talep topluyor! Yeni proje!

Mesa Orman projesinin 2. etabını geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Mesa, Çengelköy Bosphorus projesi için ön talep topluyor.

Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor!

Eryaman’da, Göksu Parkı’nın yanıbaşında inşa edilen Bosphorus Ankara projesi On Altın A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Bosphorus Ankara fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş GYO Bosphorus City değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bosphorus City Projesi'nde yer alan ve mülkiyetlerinde bulunan bağımsız bölümlere ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'a bildirdi. İşte değerleme raporu...

KÖY projesi, Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015'e sponsor oluyor!

Turkcell Platinum Bosphorus Cup Ana Sponsoru KÖY’ü, yarışlar öncesinde “KÖY Sailing Team” ve yelken dünyasının özel konuklarını bir araya getiriyor.

Konakkale West 106 daireden meydana geliyor!

AYRICALIKLI ve konforlu bir yaşam merkezi sunan Konakkale West, Kırklareli'ne nitelikli bir konut projesi kazandırdı. Az katlı mimarinin tercih edildiği Konakkale West'te geniş ve ferah kullanım alanları bulunuyor.

Sinpaş Bosphorus City Projesi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yer alan Bosphorus City Projesi değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Bosphorus City'de Ramazan şenlikleri başladı!

Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi olarak Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine ev sahipliği yapıyor.

Bosphorus City’de ramazan şenlikleri başladı!

Türkiye’nin ilk temalı konut projesi olarak Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine de ev sahipliği yapıyor.

Konakkale West projesi!

Dairelerin 2014 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen Konakkale West projesi, 12 bin 500 metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. Kırklareli Merkez'de yükselen projede toplam 106 adet daire yer alıyor...

Konakkale West Kırklareli projesi!

Konakkale West Kırklareli projesi Torkam İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Konakkale West projesinde konut fiyatları 105 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Mistral İzmir projesi 8 Mayıs'ta tanıtılacak!

Mistral Yapı, şehre değer katacak imza projesi Mistral İzmir’i hayata geçiriyor. Mistral İzmir projesi 8 Mayıs 2014 Perşembe günü Park Bosphorus İstanbul'da düzenlenecek toplantıyla tanıtılacak...

Mehmet Öğütçü'den AA'nın Enerji Terminali Projesi'ne övgü!

Londra'daki Global Resources Corporation ve İstanbul merkezli Bosphorus Energy Club Başkanı Öğütçü, "AA'nın Enerji Terminali Projesi, Türkiye'nin dünya enerji piyasasındaki sessizliğini bozacak. AA'yı tebrik ediyorum" dedi.

konakkale bosphorus projesi Haberi

konakkale bosphorus projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca yayınlanan 2012 yılı aylık satış icmal raporuna göre Ağustos ayında 4 konut satışı gerçekleşti. TOKİ bu satışlardan 1 milyon 321 bin 237 TL kazandı. Bu satışların 3 tanesi Çanakkale'de yer alan Konakkale Bosphorus'tan yapıldı. Bu satıştan gelen toplam hasılat 827 bin 771 TL olarak belirlendi. Diğer konut satışı ise İstanbul, Şenlik Mahallesi'ndeki Koru Florya'dan yapıldı. Buradaki toplam tutar ise 493 bin 465 TL olarak belirlendi. TOKİ böylelikle 2012 yılı içerisinde toplam 165 konut ve 44 işyeri satmış oldu. TOKİ bunlardan da toplam 347 milyon 277 bin 444 liralık kazanç sağladı.


2012 yılı aylık icmal raporu için