03 / 05 / 2024

konakkale evleri kırklareli

konakkale evleri kırklareli

Çanakkale’de hayata geçirdiği Konakkale Bosphorus projesiyle büyük beğeni toplayan Torkam İnşaat, Konakkale markasını Kırklareli’ne taşıyor. Kırklareli’nde ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam merkezi sunan Konakkale West, 20 Aralık Perşembe günü düzenlenen

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Türkiye’deki konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti!

TÜİK verilerine göre, Nisan ayında satılan 630 konut ile Kırklareli, Türkiye’de en çok konut satışı yapılan iller arasında 33’üncü sırada yer aldı. Verilere göre Türkiye’deki toplam konut satışlarının yüzde 0,6’sı Kırklareli’nde gerçekleşti.

Kırklareli Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık otel!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli Merkez İlçesi'nde yer alan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Babaeski'de 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli İli, Babaeski İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Blue Lake Evleri Küçükçekmece fiyat!

Blue Lake Evleri Küçükçekmece'de metrekare birim satış fiyatı 3 bin 200 dolardan başlıyor. Blue Lake Evleri Küçükçekmece projesi Eylül 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Kırklareli'de 2 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılıyor!

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınına yapılmakta olan, Kredi Yurtlar Kurumu ’na ait 2 bin kişilik yurt binaları inşaatında incelemelerde bulundu.

Kırklareli'de emlakçılık kursu açılıyor!

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Çetin, emlakçılık kursu açılacağını bildirdi.Bu yıl dördüncü emlakçılık kursunun açılacağını ifade eden Çetin, kurs kayıtlarının 14 Mart Pazartesi günü başlayacağını belirtti.

Kırklareli Devlet Hastanesi yüzde 93 oranında tamamlandı!

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen 267 Yataklı Kırklareli Devlet Hastanesi temeli 5 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bakanı Uz. Dr. Mehmet Müezzinoğlu‘nun da katıldığı törenle atılmıştı.

Kırklareli Karahıdır Mahallesi Muhtarlık binası hizmete açıldı!

Karahıdır Meydanı’nda hizmete giren muhtarlık binasının açılışında konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, diğer mahaller gibi Karahıdır mahallesini de çok önemsediklerinin altını çizdi.

konakkale evleri kırklareli Haberi

konakkale evleri kırklareli


Torkam İnşaat’ın Kırklareli’nde inşasına başladığı Konakkale West projesi 20 Aralık Perşembe günü, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli’nin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında görücüye çıktı. Estetik mimarisiyle dikkat çeken proje Kırklareli’nin merkezinde yer alıyor.



ANADOLU’YA MARKALI KONUT YATIRIMLARI YAPIYOR


Kırklareli’ne nitelikli bir konut projesi kazandırmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli; “Mimarisiyle, sosyal yaşam alanlarıyla, konseptiyle öne çıkan nitelikli markalı konut olgusunun tüm şehirlerimizde hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu doğrultuda, Ergene Vadisi projemizle Tekirdağ’da, Konakkale Bosphorus projemizle de Çanakkale’de nitelikli konutlar inşa ettik. Şimdi de Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı Kırklareli’nde, Konakkale West markasıyla...