06 / 05 / 2024

Konakların restoresi

Konakların restoresi

Konaklar aslına uygun restore ediliyor. Abdülhamit Gül, "Geleneksel sokakların aslına uygun bir şekilde korunarak muhafaza edilmesi, AK Partili Belediyecilik olarak bizim önem verdiğimiz bir çalışma" dedi.

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları ön talep topluyor! Yeni proje!

AKYAPI, yeni projesi Limonlu Bahçe Konakları için düğmeye bastı. Projede ön talep süreci başladı.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Yeniköy Konakları'nın geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Yeniköy Konakları projesinin geçici kabulü yapıldı. Geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Kahramanmaraş'ta tarihi konakların turizme kazandırılması talebi mecliste!

Kahramanmaraş'ın Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan tarihi konakların turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konakların restoresi Haberi

Konakların restoresi

Abdülhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile restore edilen Şehreküstü Konak Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılan Şehreküstü konaklarını gezen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bize özgün yapısıyla emanet edilen sokakları gelecek nesillere aktaran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi. 


Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, beraberinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve partililerle, Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilen Şehreküstü Konaklarını gezdi. Kepenek Mahallesi'nde sokakları gezerek tarihi Antep evlerinde incelemelerde bulunan Gül, aslına uygun olarak yapılan yenileme çalışmalarından çok etkilendiğini dile getirdi. 

Restorasyon çalışmalarının aslına uygun olarak yapılmasının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade eden Abdülhamit Gül, "Burası gerçekten çok güzel...