05 / 05 / 2024

Kontakt Gayrimenkul bayilik ağı

Kontakt Gayrimenkul bayilik ağı

Kontakt Gayrimenkul ve Yatırım Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İlker Çakır, 2014 yılında oluşturacakları bayilik ağlan ile Türkiye'de sektöre karşı duyulan güven olgusunu tekrar canlandırmak istediklerini söyledi...

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Mekan Gayrimenkul bayilik sistemine geçti!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazanıyor.

Gökhan Taş: Gayrimenkul danışmanlığı geleceğin mesleği!

‘’Bayim Olur musun? - Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’’, CNR Fuar Merkezi’nde sektör temsilcilerini ağırladı. Fuarın Ana Sponsoru Coldwell Banker Türkiye Başkanı Taş genç kuşağa seslendi: "Gayrimenkul danışmanlığı geleceğin mesleği"

ERA Türkiye, Anahtar Seminerler ile gayrimenkul danışmanlarını arıyor!

Avrupa ve Ortadoğu’ nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. ERA Türkiye, Anahtar Seminerler ile gayrimenkul danışmanlarını arıyor.

ERA Türkiye Anahtar Seminerleri ile kazandırmaya devam ediyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul akademisi, ERA Akademi’de düzenlenecek.

Kontakt Gayrimenkul Türkiye genelinde bayilik ağı oluşturacak!

Kontakt Gayrimenkul ve Yatırım Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İlker Çakır, 2014 yılında oluşturacakları bayilik ağlan ile Türkiye'de sektöre karşı duyulan güven olgusunu tekrar canlandırmak istediklerini söyledi...

ERA Türkiye Bayim Olur Musun Markalı Bayilik Fuarı’na katılacak!

Türkiye’nin en büyük franchising ve bayilik fuarı olan Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na bu yıl ERA Türkiye damgasını vuracak. Fuar, ilk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilecek...

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Kontakt Gayrimenkul bayilik ağı Haberi

Kontakt Gayrimenkul bayilik ağı

Uzun yıllardır bireysel olarak sürdürdükleri gayrimenkul yatırım sektöründeki faaliyetlerini mayıs ayında Kontakt Gayrimenkul ve Yatırım Borsası kurarak kurumsal bir yapıya dönüştürdüklerini belirten İlker Çakır, konut, ticari alan, arsa ve araç filosu kiralama hizmetleri verdiklerini söyledi. Bugün itibarıyla binin üzerinde portföyleri bulunduğuna ve bu sayının her geçen arttığına dikkat çeken Çakır, "Türkiye'de eksik olarak gördüğümüz yabancı sermayeli kuruluşların bayi ağı kurarak yerli sermayeden faydalanmaları bizi rahatsız etmeye başladı. Türk insanının da bu sektörde lider olabüeceğini ispatlamak için Kontak Gayrimenkul ve Yatırım Borsası'm yüzde 100 yerli sermayeyle kurduk" dedi. 

2014'ün ikinci çeyreğinden itibaren Türkiye genelinde bayilik ağı oluşturacaklarım ifade eden Çakır, bu sayede Marmara Bölgesi ve akabinde de tüm Türkiye'de sektöre karşı duyulan güYönetim Kurulu Başkanı İlker Çakır, uzun yıllardır bireysel olarak...