05 / 05 / 2024

kontu satışları taksit

kontu satışları taksit

31425 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre konut satışları, taksitlendirme sınırlaması kapsamı dışına çıkarıldı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

Fu Idealife'ta satışlar başladı! Lansmana özel yüzde 40 vade 3 ay taksit fırsatıyla!

Fu Yapı tarafından hayata geçirilen Fu Idealife projesi 124 daire ile 8 bloktan oluşuyor. Proje 17 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Fu Idealife'ta satışlar başladı! Lansmana özel  yüzde 40 vade 3 ay taksit fırsatıyla satışa sunuldu.

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul'da satışlar başladı! Dükkan alacaklara 18 taksit fırsatı!

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'sinde satışlar başladı. Fiyatları 12 milyon Türk Lirası'ndan başlayan dükkanlar için 18 taksit imkanı sunuluyor.

Kuyum satışlarında taksit sayısı artırıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) ardından Ticaret Bakanlığı da perakende işletmelerin basılı ve külçe halinde olmayan kuyum satışlarında taksit sayısını 4 yerine 8 olarak uygulayabilmesine yönelik düzenleme yaptı.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura satışları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura satışları 15 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. Taksit ödemelerinin teslimden sonra başlayacağı projede 180 ay veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Edincik emekli kura satışları!

TOKİ Balıkesir Edincik emekli kura satışları için son 5 gün. Konut satış fiyatlarının henüz açıklanmadığı projede aylık taksit ödemelerine teslimden sonra başlanacak.

TOKİ Konya Meram Gödene kura satışları!

TOKİ Konya Meram Gödene kura satışları 2 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Konut fiyatlarının 87 bin 600 TL'den başladığı projede 240 aya kadar taksit uygulanabiliyor.

12 taksit mobilya, satışları yüzde 10 artırdı!

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, “Vadeler kısılınca senetli satışların önü açılıyor, bunların da takibi kolay değil. O anlamda da sıkıntı vardı" dedi.

Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye emekli kura satışları!

Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye emekli kura satışları 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Taksit ödemeleri teslimden itibaren yapılacak olan projede 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.

Mobilya sektöründe taksit düzenlemesi satışları artırdı!

Türk ekonomisinin en önemli kolon sektörlerinden mobilya sektöründe taksit sayısındaki yeni düzenleme satışları artırdı. Geçtiğimiz ayları sıkıntılı geçiren sektörde yılsonu satış hedefleri ve gelecek yıl planlamaları yukarı yönlü revize edildi.

12 taksit mobilya satışlarını artıracak!

MOSDER Başkanı Doğan, BDDK'nın taksit sayısını 9'dan 12'ye çıkaran düzenlemesinin mobilya satışlarını artıracağını söyledi

Abdullah Tever: Taksit sınırlaması mobilya satışlarını yüzde 25 düşürür!

BDDK'nın kredi kartlarında uyguladığı taksit sınırlamasına mobilyacılardan da tepki geldi. İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birliği Başkanı Abdullah Tever, yeni uygulamanın mobilya satışlarını yüzde 25 düşüreceğini söyledi

kontu satışları taksit Haberi

kontu satışları taksit

Ticaret Bakanlığı, konut satışlarındaki taksit sınırlamasıyla ilgili bir düzenlemeye gitti ve sınırlama kaldırıldı.

31425 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan "Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre konut satışları, taksitlendirme sınırlaması kapsamı dışına çıkarıldı.

Yapılan değişikliğin konut sahibi olmak isteyenler için müjde olduğunu dile getiren Besa Holding Pazarlama Koordinatörü Şule Alp “Halihazırda, söz konusu hükümde konut satışları için ayrı bir taksitlendirme süresi belirlenmediğinden, bu satışlar genel taksitlendirme süresine tabi oluyordu. Taksit sayısı ise 120 aya kadar çıkabiliyordu. Ancak şu anda bu sınırlama kaldırılmış oldu” şeklinde konuştu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından kredili konut satışlarında herhangi bir vade sınırı uygulanmadığını dile getiren Alp, “Böylelikle Bakanlığın söz konusu düzenlemesi,  BDDK uygulamalarına da paralel hale getirildi” şeklinde konuştu.