19 / 05 / 2024

Konukoğlu-Kıral ortaklığı

Konukoğlu-Kıral ortaklığı

İnşa ettiği yapılarla Gaziantep’in çehresini değiştiren Asce İnşaat ve mobilyalarıyla donattığı konutları yuvaya dönüştüren Fatih Kıral Mobilya, ülkemizde konut kavramına benzersiz bir boyut kazandırmak için güç birliği yaptı.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Dos Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mustafa Özgür Mollaoğlu ve Tarık Keskin ortaklığında tarafından kuruldu.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi'nde 136 adet iş yeri yaptırılacak!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 77 milyon 70 bin TL bedelle 136 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor. 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Akıncı ve Selim Yarımoğlu Güneş ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Konukoğlu-Kıral ortaklığı Haberi

Konukoğlu-Kıral ortaklığı

İnşa ettiği yapılarla Gaziantep’in çehresini değiştiren Asce İnşaat ve mobilyalarıyla donattığı konutları yuvaya dönüştüren Fatih Kıral Mobilya, ülkemizde konut kavramına benzersiz bir boyut kazandırmak için güç birliği yaptı. İş dünyasının ünlü isimleri Abdülkadir Konukoğlu ile Fatih Kıral tarafından kurulan Asce & Kıral Yapı, konut sektöründeki dengeleri “kaliteli hayat” lehine değiştirmeyi hedefliyor.


Ülkemizin en güçlü iş adamlarından Abdülkadir Konukoğlu ile Fatih Kıral ortaklığıyla kurulan Asce & Kıral Yapı konut sektörüne ilk adımını attı. Gaziantep’te gerçekleştirdiği projelerle şehrin bugünkü modern görünümüne kavuşmasında büyük katkıları bulunan Asce İnşaat ile ürettiği ve ithal ettiği mobilyalarla mekânlara gerçek kaliteyi sunan Fatih Kıral Mobilya, Asce & Kıral Yapı ile hayallere konu olan konutlar inşa etmeyi ve bu konutları hayalleri süsleyecek yaşam alanlarına dönüştürmeyi vaat ediyor.


Barınmanın en...