16 / 05 / 2024

konut almanın tam zamanı mı

konut almanın tam zamanı mı

CEO’su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve “Emlak almanın şu an tam sırası.” dedi.

Orman arazisine cephe arsa almanın avantajları ve dezavantajları!

Artan konut fiyatları arsa ve arazilere olan talebi de artırırken pek çok kişi de arsa yatırımları ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, orman arazisine cephe bir arsa satın almanın avantajlarını ve dezavantajlarını paylaştı.

Yurt dışında ev almanın riskleri!

Ülke genelinde konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasını ardından vatandaşlar yurt dışına yöneldi. Peki yurt dışından ev almak mantıklı mı? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci yurt dışında ev almanın risklerini 3 maddede açıkladı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Gayrimenkul İktisatçısı açıkladı! Konut almanın mı, satmanın mı zamanı? Fiyatlardaki düşüş kiralara yansır mı?

Gayrimenkul İktisatçısı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarındaki düşüşü, fiyatlardaki reel düşüşün kiralara olası etkilerini, rezerv alan tartışmalarını ve inşaat maliyetlerindeki artışların kira fiyatlarını nasıl etkiyeceğini açıklayarak uyarılarda bulundu.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış tam gaz devem ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler bankalara maaşlarını taşımaya başladı. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın şartları neler? Başka bir bankaya maaş taşımanın koşulları neler? Emekliler cayma hakkını nasıl kullanabilir mi?

Bosch’tan çamaşır kurutma makinesi almanın tam zamanı! Benzersiz kalite ve şıklık sizinle! 7 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın bir numaralı markalarından olan Bosch’tan çamaşır kurutma makinesi almanın tam zamanı. Üstelik bunu yapmak için Bosch mağazalarına da gitmeye gerek yok. Bosch’un resmi web sitesine girmeniz yeterli. İşte detaylar…

Türkiye'de kentsel dönüşüm tam gaz! 10 yılda 1.7 milyon konut dönüşüme girdi! 

Kentsel dönüşüm çalışmalarının toplam hacmi 10 senede 21 milyar 9 milyon TLY'yi geçerken bu süre içinde 1.7 milyon konut dönüşüm kapsamına alındı, yapı sahiplerine ise 5 milyar liralık kira desteğinde bulunuldu...

Konut almanın zamanı mı?

Canlanma sinyallerinin güçlenmeye başladığı bir dönemde gelen korona salgının etkileri yeni kampanyalarla azalması planlanıyor. Peki konut almanın zamanı mı?' İşte tüm merak edilenler...

KKTC’de ev almanın tam zamanı!

Düşen faizlerin konut alımına doping etkisi yaptığını anlatan ünlü gayrimenkul yatırım uzmanı Aylin Pelin Onar, “Kasım, aralık, ocak aylarında ciddi hareketlilik oldu'' şeklinde konuştu.

Gayrimenkule para yatırmanın tam zamanı!

Emlak ve Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaptığı açıklamada İzmir’de konut satışlarının arttığını vurgulayarak, "Fiyatlar iki yıl öncesine göre yüzde 25-30 düşük. Gayrimenkule para yatırmanın tam zamanı" dedi.

Faruk Mamik: Konut almanın zamanı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Faruk Mamik yeni çıkan müteahhitler yasasıyla ilgili “Konut satışında artış var. Bu da faiz oranlarının düşmesinden dolayı. Şu anda tam konut alma zamanı” açıklamasında bulundu.

konut almanın tam zamanı mı Haberi

konut almanın tam zamanı mı

Show Realty Türkiye CEO’su Kazım Algın, “Emlak almanın şu an tam sırası.” dedi Show Realty Türkiye Algın, ekonomide dalgalı görünümün konut yatırımına mani olmadığını da vurguladı. İlaveten “Bu dönemler gelip geçiyor, geçtikten sonrada her şey yeniden şekilleniyor.” ifadesini kullandı.


Show Realty Türkiye verilerine göre konutlar yerli yatırımcılar gibi yabancıların da ilgi odağı. En çok konut talebi Iraklı ve Suudi yatırımcılardan.


Bu ortamda ikinci el konutlara talep artıyor. Satışlar 59 bin 245 seviyelerinde. İstanbul 9 bin 803 konut satışı ile ilk sırada. Onu 6 bin 986 ile Ankara, 3 bin 781 ile İzmir takip ediyor.


İSTANBUL’DA 100 BİN LİRAYA SATILIK, 500 LİRAYA KİRALIK DAİRE VAR


Öte yandan İstanbul’da satılık daireler 100 bin liradan başlıyor, 1 milyon 100 bin lirayı buluyor. Kira bedelleri ise 500...