06 / 05 / 2024

Konut Değerinin Tamamına Konut Kredisi

Konut Değerinin Tamamına Konut Kredisi

QNB Finansbank peşinatı olmayan müşterileri için konut değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor. Yüzde 100 konut kredisi detayları nelerdir?

Bir evin değeri nasıl hesaplanır? Uzman isim konut piyasasındaki gerçeği gün yüzüne çıkardı!

Konut ve kira fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçerken, vatandaşlar evlerini satmakta zorlanıyor. Kimileri ise evinin değerinin altında satış gerçekleştiriyor. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır?

Yüksek faiz konut kredilerini durma noktasına getirdi!

Konut kredileri sektörde yılsonuna göre yalnızca yüzde 1,3 yükselirken; kamuda yüzde 5 düştü. Yüksek faiz konut kredilerini durma noktasına getirdi. İşte o son dakika rakamlar...

Konut fiyatları değerinin üç katına çıktı! Ev ve arsa fiyatlarındaki balon çileden çıkardı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artış ülke genelinde büyük sorun haline geldi. Konut fiyatlarının olması gerekenin 3 katından fazlaya satıldığını söyleyen  Makine mühendisi Yavuz isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı.

31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Türkiye'den 2023 yılında çok konut satın alan 20 ülke açıklandı...

TÜİK, Konut Satış İstatistikleri Aralık 2023 verilerini yayınladığını açıkladı. Geçtiğimiz senenin tamamına dair verilerinde yer aldığı raporda, 2023 yılında Türkiye'de yabancılar tarafından alınan konut sayısı da yer aldığı belirtildi.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

İSO rakamlarına göre ihracatta gerileme sinyalleri var!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi ağustosta 49,1’e gerileyerek 50,0 eşik değerinin altına düştü. Bunda ihracat yaptığımız 5 Avrupa ülkesindeki üretim daralması etkili oldu.

Konut alımında yeni dönem geldi: Neler değişecek? Ev alacaklar hemen göz atın! 

Konut kredilerinde yeni dönem resmen başladı. Bundan sonra tapusu olan vatandaş, yeni bir konut daha alırsa, evin değerinin yüzde 90’ı değil, yüzde 22.5’i kadar kredi alabilecek. İşte merak edilenler...

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! İl il ve peş peşe çekiliyor! Hemen konut ve arsa kuralarına bakın! 

TOKİ İlk Evim sosyal konut ve arsa kuralarındaki son dakika gelişmeleri araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! İl il ve peş peşe çekiliyor! Hemen konut ve arsa kuralarına bakın! 

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 28,8 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage oranlarına rağmen yeni konut satışları Ağustos ayında yüzde 28,8'lik artış gösterdi.

Konut Değerinin Tamamına Konut Kredisi Haberi

Konut Değerinin Tamamına Konut Kredisi

Bankalar konut değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullandırıp kalan yüzde 20’lik payı müşteriden peşinat olarak talep ediyor. QNB Finansbank yüzde 100 konut kredisi ürünü ile peşinatı olmayan vatandaşa konut değerinin tamamı kadar konut kredisi kullandırıyor.

Konut Değerinin Tamamına Konut Kredisi

QNB Finansbank yüzde 100 konut kredisi ile konutun ekspertiz değerinin tamamına kadar kredi sağlıyor. Banka söz konusu krediyi 15 yıla kadar vade seçeneği sunuyor. QNB Finansbank yüzde 100 konut kredisi ürünü için 10 yıl vadeye kadar yüzde 2.09, 15 yıla kadar da yüzde 2.27 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; QNB Finansbank'tan yüzde 100 konut kredisi paketi dahilinde 150.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 3.420 TL...