05 / 05 / 2024

KONUT finansmanı gelişim süreci

KONUT finansmanı gelişim süreci

Hürriyet’in, gayrimenkul fuarı Cityscape’de düzenlediği ‘Why invest in Turkey’ konulu panelde, Türkiye’ye yatırımın avantajları anlatıldı. Alanında uzman konuşmacılar, ‘Türkiye’ye yatırım yapan kazanır’ mesajını verdi.

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşmasıyla gelişim sağlıyor!

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşması ile birlikte gelişim sağlamaya devam ediyor. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Bankası konut finansmanı ne zaman kullanılabilecek?

Emlak sektörünün ve konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşın büyük umutlarla beklediği Türkiye Emlak Katılım Bankası Şubat ayında bankacılık faaliyetlerine yeniden döndü. Emlak Bankası’nın konut finansmanı kullandırım şartları da belli oldu...

Çiğli'de sürdürülebilir kentsel gelişim protokolü imzalandı!

Çiğli'de sürdürülebilir Yerel İzleme Araştırma ve Uygulamalar Derneği'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin yerelleştirilmesi için kentsel gelişim protokolü imzalandı. 

Türkiye Finans Bankası'ndan banka gayrimenkulü konut finansmanı!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulü Konut Finansmanı kampanyası kapsamında yüzde 0.99 kar payı oranı kullandırıyor...

Değişken Faizli Konut Finansmanı Sözleşmelerinde Referans Faizler Tebliğinde değişiklik! 

Değişken Faizli Konut Finansmanı Sözleşmelerinde Kullanılabilecek Referans Faizler Ve Endekslere Dair Tebliğ (Sayı: 2007/1)’De Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Emlak Bankası ne zaman konut finansmanı kullandıracak?

Gayrimenkul sektörü ve konut kredisi kullanmak için bekleyen vatandaşlar için büyük sevinçle karşılanan Emlak Bankası üç ay önce kuruldu. Peki Emlak Bankası ne zaman konut finansmanı kullandıracak?

Türkiye Finans konut finansmanı oranları arttı!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlan arttı. Bankanın 10 yıl vadeli konut finansmanı kar payı oranı yüzde 2.06 oldu...

Kuveyt Türk konut finansmanı oranları yükseldi!

Kuveyt Türk Katılım Bankası da konut finansmanı kar payı oranlarında artış uyguladı. Bankanın kar payı oranları yüzde 1.84’e kadar çıktı...

Türkiye Finans Bankası'ndan yüzde 0,99 kar payı ile konut finansmanı!

Türkiye Finans Bankası da banka gayrimenkulü konutların satışında kampanyalı kar payı oranı uygulamaya başladı. Banka yüzde 0.99 kar payı oranı ile konut finansmanı sağlıyor.

KONUT finansmanı gelişim süreci Haberi

KONUT finansmanı gelişim süreci

HÜRRİYET bu yıl ilk kez İstanbul’da yapılan uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’de ‘Why invest in Turkey’ (Neden Türkiye’ye yatırım yapılmalı) konulu bir panel düzenledi. Önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen panelin açılış konuşmasını Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan ile Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptı. Hürriyet Ekonomi Müdür Yardımcısı Sadi Özdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşen panelde yabancı yatırımcılara Türkiye’ye yatırımın avantajları anlatıldı. Panele GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Ersun Bayraktaroğlu, Ekonomist Prof.  Dr.  Kerem Alkin, Abraaj Direktörü Mehmet Kalay, DD Mortgage Genel Müdürü Murat Aysan konuşmacı olarak katıldı.


SEKTÖRE DESTEK OLUYORUZ



Gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından Cityscape’in bu yıl ilk kez Türkiye’de gerçekleştiğine dikkat çeken Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, “Fuarın gayrimenkul sektörü için en kadar önemli olduğu aşikar. İstanbul fuarının...