29 / 04 / 2024

konut fiyatları mustafa baygan

konut fiyatları mustafa baygan

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Veriler bize gösteriyor ki; Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış 15 yıl daha sürecek. Dolayısıyla her zaman dediğimiz gibi gayrimenkule yatırım yapan kazanmaya devam edecek" dedi.

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Konut fiyatları demir zamından etkilendi!

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Çin’in demir üretimini azaltması nedeniyle Türkiye piyasasında demir fiyatlarının yüzde 60 zamlandığını söyledi. Karslıoğlu, bu durumun konut fiyatlarını etkilediğini belirtti.

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış 15 yıl daha sürecek!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Veriler bize gösteriyor ki; Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış 15 yıl daha sürecek. Dolayısıyla her zaman dediğimiz gibi gayrimenkule yatırım yapan kazanmaya devam edecek" dedi.

İzmir'deki kıyı tasarımı konut fiyatlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımını sürdürdüğü “Altgeçit ve Meydan Projesi”, Küçükyalı bölgesindeki konut fiyatlarını uçurdu.

Konut fiyatları geriler mi?

Gayrimenkule ilginin gittikçe arttığını söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, "Konut fiyatlarının gerilemesi söz konusu değil. Bir yandan artan döviz girdi maliyetlerini artırıyor. Zam kaçınılmaz hale geliyor" dedi.

Konut fiyatları artacak mı?

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, özellikle şehir merkezlerine olan talebin fiyatları da tetiklediğin söyledi.Baygan “Yeni projelerde metrekare fiyatları 10 bin doları buldu. Konut fiyatlarının gerilemesi söz konusu değil” dedi.

Konut fiyatlarında gerileme olmayacak!

En iyi yatırım aracı haline gelen gayrimenkule ilginin gittikçe arttığını söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, özellikle şehir merkezlerine olan talebin fiyatları da tetiklediğini söyledi. Baygan "Konut fiyatlarının gerilemesi söz konusu değil" dedi.

Isparta'da ucuz arsa bulunursa konut fiyatları düşecek!

METRO İnşaat Sahibi Mustafa Özaydın, Isparta'daki konut fiyatlarını pahalı bulmasının nedeninin arsanın pahalı olmasına bağlayan Özaydın, ucuz arsa bulunması durumunda konutların en az yüzde 30 ucuzlayacağını söyledi.

Arsa olmayınca konut fiyatları yükseliyor!

En önemli sıkıntılarının arsa sıkıntısı olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Fidan Vursavuş, "Müteahhitler arsa sahipleri ile %60'dan fazla oranlarla anlaşıyor. Yüzdeler artınca maliyetlerimiz de artıyor ve konut fiyatları da yükseliyor. " dedi.

Suare Rezidans konut fiyatları!

Suare Rezidans konut fiyatları minimum 215 bin TL'den başlıyor. E7 Grup ve Selimoğlu Group imzası taşıyan proje Ataşehir'de 10 katlı 3 blok olarak hayata geçirildi...

Nissa İnşaat O2 Residence konut fiyatları!

Bahçeşehir Ispartakule'deki Nissa İnşaat O2 Residence konut fiyatları kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 480 bin liradan başlangıç gösteriyor ve de 2 milyon liraya kadar çıkıyor

ABD’de konut fiyatları geçen yıla göre yüzde 10.2 oranında arttı!

Case Shiller Endeksi’ne göre 2013’ün ilk çeyreğinde ABD’de konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 10.2 oranında artış gösterdi. Sektör 6 yıldan beri ilk defa iki basamaklı büyüme kaydetti

Marmaray güzergahındaki konut fiyatları arttı!

Marmaray projesi geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını artış yaşanmasına neden oldu. Test sürüşünün bile fiyatları yüzde 30 artırdığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı...

konut fiyatları mustafa baygan Haberi

konut fiyatları mustafa baygan

Avrupa ülkeleri arasında konut fiyatlarında en hızlı artışın Türkiye'de yaşandığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Veriler bize gösteriyor ki; Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış 15 yıl daha sürecek. Dolayısıyla her zaman dediğimiz gibi gayrimenkule yatırım yapan kazanmaya devam edecek" dedi.


Dünya gayrimenkul piyasasında yıldızı parlayan ülke konumundaki Türkiye'de, konut fiyatları artışını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan dış kaynaklı '2015 Küresel Konut Fiyatları Endeksi'ne göre; Türkiye'de konut fiyatları geçen yıl yüzde 18.4 arttı. 55 ülkeyi kapsayan endekse göre, Avrupa'da en çok artışın yaşandığı ülkeler arasında Türkiye birinci sıraya otururken, Türkiye'yi yüzde 14.2 ile Yeni Zelanda ve yüzde 12.3'le İsveç izledi.  


Konut fiyatlarındaki bu artışın 15 yıl daha süreceğini belirten ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Avrupa ülkeleri ile olan gayrimenkul fiyat...