21 / 05 / 2024

konut güvenlik hizmetleri

konut güvenlik hizmetleri

S-Line Alarm Güvenlik İzleme Hizmetleri Dry İstanbul Kuru Temizleme işbirliği ile üyelerine ekonomik bir paket sunuyor

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

TOKİ güvenlik görevlisi alıyor! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı'nınTürkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 300 güvenlik görevlisi alıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 6ncı Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 300 güvenlik görevlisi alacak! 

İdaremizin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 6ncı Hizmet Alım İşi(e-ihale) ihalesi 12 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Deniz GYO ile Securinet Güvenlik davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri arasındaki tasarrufun iptali davasında bir gelişme olmadı...

Akdeniz Güvenlik, Antalya'daki arsalarını 823 bin 500 TL'ye sattı!

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri, Antalya Aksu'daki 4 bin 688 metrekarelik arsayı 823 bin 500 TL tutarla sattı...

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ güvenlik görevlisi alacak!

İdaremizin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5nci Hizmet Alım İşi ihalesi 19 Temmuz'da saat 11:30'da yapılacak. 

Deniz GYO Securinet Güvenlik davası sürüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.tarafından açılan davada yeni bir gelişme olmadığı bildirildi. 

TOKİ, Suriye sınırındaki güvenlik duvarını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırında 564 kilometrelik güvenlik duvarının inşasını tamamladı. TOKİ'nin İran sınırında inşasına başladığı 144 kilometrelik sınır duvarı bitme aşamasına geldi.

konut güvenlik hizmetleri Haberi

konut güvenlik hizmetleri


 S-Line kurulum dahil bir ay boyunca günde 2TL ödeyerek ayda toplam 60TL karşılığında üyelerinin konut güvenliğini sağlarken, aynı zamanda aylık 60TL değerinde kuru temizleme hizmeti hediye ediyor.


Son dönemde yapılan araştırmalarda her dört kişiden üçünün, ailelerini, evlerini, kendilerini ve iş yerlerini hırsızlık, yangın, gaz sızıntısı gibi kötü durumlardan koruyabilmek için çözümler aradığını ve aynı zamanda güvenlik sistemi için yüksek miktarda para ödemekten kaçındıklarını ortaya koyuyor.  S-Line, erken müdahale için en etkili yollardan biri olan standart kapı güvenliği paketini günde 2TL karşılığında kullanıcılara sunuyor. S-Line Standart Kapı Güvenliği Paketi üyeliğini 24 ay boyunca devam ettiren üyeler ücretsiz olarak konutlarına bağlanan birer adet harici siren, alarm santrali, adet dahili siren, keypad, manyetik kontak ve  hareket dedektörünün sahibi oluyor. Ayda toplam 60TL ile...