03 / 05 / 2024

S-Line Alarm Hizmetleri ile günde 2 TL'ye konut güvenliği!

S-Line Alarm Hizmetleri ile günde 2 TL'ye konut güvenliği!

S-Line Alarm Güvenlik İzleme Hizmetleri Dry İstanbul Kuru Temizleme işbirliği ile üyelerine ekonomik bir paket sunuyor




 S-Line kurulum dahil bir ay boyunca günde 2TL ödeyerek ayda toplam 60TL karşılığında üyelerinin konut güvenliğini sağlarken, aynı zamanda aylık 60TL değerinde kuru temizleme hizmeti hediye ediyor.


Son dönemde yapılan araştırmalarda her dört kişiden üçünün, ailelerini, evlerini, kendilerini ve iş yerlerini hırsızlık, yangın, gaz sızıntısı gibi kötü durumlardan koruyabilmek için çözümler aradığını ve aynı zamanda güvenlik sistemi için yüksek miktarda para ödemekten kaçındıklarını ortaya koyuyor.  S-Line, erken müdahale için en etkili yollardan biri olan standart kapı güvenliği paketini günde 2TL karşılığında kullanıcılara sunuyor. S-Line Standart Kapı Güvenliği Paketi üyeliğini 24 ay boyunca devam ettiren üyeler ücretsiz olarak konutlarına bağlanan birer adet harici siren, alarm santrali, adet dahili siren, keypad, manyetik kontak ve  hareket dedektörünün sahibi oluyor. Ayda toplam 60TL ile S-Line Standart Kapı Güvenliği paketine üye olanlar, her ay aynı tutarda kuru temizleme hizmetine de ücretsiz sahip oluyorlar. 

HS Group bünyesinde bulunan  S-Line Alarm Güvenlik ve Dry İstanbul Kuru Temizleme firmalarının gücünün tek bir pakette buluşması ile aylık 60TL ile evinizin güvenliğini sağlanırken aylık kuru temizleme ihtiyacınız ücretsiz karşılanıyor. 



Geri Dön