20 / 05 / 2024

S-Line Alarm

S-Line Alarm

S-Line Alarm Güvenlik İzleme Hizmetleri Dry İstanbul Kuru Temizleme işbirliği ile üyelerine ekonomik bir paket sunuyor

Konut sektöründe alarm zilleri çalıyor! Yerel seçimler bitti, şimdi ne olacak?

Sıkı para politikası son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe de alarm zillerini çaldırdı. En son açıklanan TÜİK verileri kredili konut satışlarında yaşanan sert düşüşler oldukça dikkat çekti.

İnşaat şantiyelerde işçi alarmı: Konutların teslim tarihi gecikiyor!

Türkiye'deki inşaat şantiyelerinde işçi krizi alarm veriyor. Ülkenin uzun yıllardır büyüme lokomotifi olan inşaat sektöründe istihdam sayıları gün geçtikçe geriliyor. Bu noktada çalışan sayısı 2.5 milyondan 1.8 milyona düştü.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Yeniden konut edinme şansı giderek azalıyor! İnşaat sektörü alarm vermeye başladı!

Almanya'da inşaat sektörü alarm vermeye başladı. Alman hükümetinin yılda 400 bin yeni konut inşa etme hedefi giderek uzaklaşıyor hatta 2025 yılına kadar 100 bin sınırının altına düşmesi bekleniyor.

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

İstanbul'da barajlar alarm veriyor son 40 günlük su kaldı!

Son dönemde beklenen yağışların gelmemesi sebebi ile her geçen gün barajlardaki kuraklık giderek gün gün artarken, konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Aylardır yağışsız geçen yazın ardından gelen kurak sonbahar ile barajlarda dip seviyeyi görüyor. Alarm veren barajların son durumu, işte haberin ayr

Tekstilde alarm çanları çalıyor: İthalata vergi getirilmezse batarız!

Küresel talep daralması, artan maliyetler gibi nedenlerle ihracatta zor günler geçiren tekstil sektörü kırmızı alarm veriyor. Sektör temsilcileri ithalata vergi getirilerek iç piyasadaki üreticinin korunması gerektiğini aksi halde firmaların batacağını söylüyor.

Hurda piyasasında ipler koptu! Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor! Güncel hurda fiyat listesi

Hurda piyasası, diğer bölgelerdeki arz sıkıntısı ve güçlü hurda talebi nedeniyle çığırından çıktı. Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor. Hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel hurda fiyat listesi.

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Deprem felaketi bu tarım ürünlerini de vurdu!

Deprem felaketinin yaşandığı bölgede sulama garantisi olmaması nedeniyle tek ekim çağrısı yapılırken depolardaki hasarlar ve TMO’nun fiyat açıklamaması pamuk, buğday ve mısırda alarm durumu oluşturdu. 2023’te toprağa tek ürün ekmeye hazırlanan deprem kentleri kalkınma bölgesi olmayı istiyor.

Meteoroloji'den nefes kesen son dakika uyarısı! 10 kent için ''sarı'' alarm verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde olumlu hava etkilerinin beklendiğini açıklamasına rağmen, İstanbul başta olmak üzere 10 il için sarı kod uyarısı verdi. Bu illerde fırtına bekleniyor.

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

S-Line Alarm Haberi

S-Line Alarm


 S-Line kurulum dahil bir ay boyunca günde 2TL ödeyerek ayda toplam 60TL karşılığında üyelerinin konut güvenliğini sağlarken, aynı zamanda aylık 60TL değerinde kuru temizleme hizmeti hediye ediyor.


Son dönemde yapılan araştırmalarda her dört kişiden üçünün, ailelerini, evlerini, kendilerini ve iş yerlerini hırsızlık, yangın, gaz sızıntısı gibi kötü durumlardan koruyabilmek için çözümler aradığını ve aynı zamanda güvenlik sistemi için yüksek miktarda para ödemekten kaçındıklarını ortaya koyuyor.  S-Line, erken müdahale için en etkili yollardan biri olan standart kapı güvenliği paketini günde 2TL karşılığında kullanıcılara sunuyor. S-Line Standart Kapı Güvenliği Paketi üyeliğini 24 ay boyunca devam ettiren üyeler ücretsiz olarak konutlarına bağlanan birer adet harici siren, alarm santrali, adet dahili siren, keypad, manyetik kontak ve  hareket dedektörünün sahibi oluyor. Ayda toplam 60TL ile...