30 / 04 / 2024

Konut kampanyaları vade farkı

Konut kampanyaları vade farkı

Konut sektöründeki kampanyalar konutta vade farkını yükseltti. Bankalardan beklenilen desteğin gelmemesiyle vade oranları yüzde 1'in üzerine çıktı.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Emlak sektörünü diriltecek hamle: Ziraat, Halkbank, Vakıfbank'tan yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor!  

Son dakika detaylara göre, Merkez Bankası ve BDDK harekete geçti. Yeni konut kredisi için çalışmalar hızlandırıldı. bu kapsamda ev almak isteyenlere kamu bankaları aracılığıyla 180 ay vade ve yüzde 1,20 faiz seviyelerinde çeşitli kampanyalar düzenlenecek. İşte detaylar...

Konut alacaklara son dakika müjdesi: 180 ay vade ve yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor! 

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yeni konut kredisi ile ilgili kampanya yürütüldüğü gündeme geldi. 180 ay vade ve yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi gelmesi bekleniyor. İşte detaylar... 

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatı!

Nezihpark Bahçekent, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Aydur İnşaat imzasıyla Başakşehir Bahçekent'te inşa ediliyor. Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te 48 aya varan vade fırsatıyla satışta. Peki Nezihpark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Dora Vadi konut projesinde 24 aya varan vade ve taksit imkanı!

İstanbul Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi'de satışlar devam ediyor. Dora Vadi konut projesinde 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konut kampanyaları vade farkı Haberi

Konut kampanyaları vade farkı

Sektörün arka arkaya yaptığı kampanyalara bankalardan istenen desteğin gelmemesi konutta vade farkını yükseltti. Sene başında yüzde 0,88 seviyelerine kadar gerileyen vade oranları yeniden yüzde 1’in üzerine çıktı. 100 bin liralık kredide maliyet ise yüzde 1 vade farkıyla 120 ay vadede yaklaşık 10 bin lira daha pahalı hale geldi.



Küresel piyasalarda risk iştahı arttı. Borsa yükseldi, dolar düştü. Altın fiyatlarında da ufak çaplı geri dönüşler gözlendi. Buna karşın faizler hala yüksek. Bu da konut kredilerinde vade farkının kalıcı olarak aşağıda tutunmasını engelliyor. Sene başında Emlak Konut GYO’nun start verdiği ve ardından markalı konut projelerinin destek verdiği düşük vade oranı ve uzun vade kampanyalarıyla yüzde 1’in altına gerileyen konut kredilerinde vade oranları bankaların kampanyalara aynı oranda destek vermemesiyle yeniden yüzde 1’in üzerine...