26 / 08 / 2024

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini getirdi

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini getirdi

YEM tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

İnşaat mühendislerinden uygun fiyatlı konut için 4 maddelik çözüm önerisi: Bunlar yapılırsa, fiyatların ateşi söner!

İnşaat mühendislerinden uygun fiyatlı konut ve inşaat sektörünün toparlanması için 4 maddelik çözüm önerisi geldi. İşte detaylar...

İnşaatçılar yüksek faizlerden muzdarip! Sektörün belini faiz büküyor!

Konut ve inşaat sektörünün 2024'ün ilk yarısındaki durumu ile ilgili önemli açıklamalar yapan  Konya Müteahhitler Birliği Derneği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut, bu sene inşaat sektörünün en büyük sıkıntısının faiz olduğunu söyledi.

İstanbul'da 10 daireli bir apartmanın inşaat maliyeti 30 milyon TL!

Konut fiyatları, inşaat maliyetlerindeki artışla bilikte yükselmeye devam ediyor. Vatandaşlar konut almakta zorlanırken, özellikle İstanbul'da barınma büyük sorun haline geldi. Oysa ki İnşaat doktoru İstanbul'da konutun çok önemli bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesinin inşaatı yürütmeyi durdurma kararına rağmen devam ediyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ve çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Dursunköy 2. etap konut projesinin inşaatı, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararına rağmen sürüyor.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Beylerbeyi Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Hacıosmanoğlu tarafından kuruldu.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Fk Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fk Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş tarafından kuruldu.

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detaş Konut İmar İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini getirdi Haberi

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini getirdi

Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi. 


Moderatölüğünü Fortune Türkiye Dergisi Yayın Direktörü Cüneyt Toros'un yaptığı Konut Konferansı 2015'te sorunlara çözüm aranırken, yeniliklerin neler olduğu ve geleceğin tasarımında nelerin dikkate alınması gerektiği de tartışıldı. AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu ana sponsorluğunda, ÇEDBİK, GYODER, ICVB, Piemonte Agency, SeSa Build, Türkiye İMSAD, ULI Türkiye'nin destekleriyle gerçekleşen Konut Konferansı 2015’te, "Konut'un Gücü Adına!" söylemiyle sektörün farklı disiplinlerinde varlık gösteren temsilciler konut, kent, insan ilişkisinin sosyal ve felsefi boyutlarını...