04 / 05 / 2024

konut kredisi 240 ay

konut kredisi 240 ay

Bankaların sunduğu düşük faizli konut kredileri ile uzun vadede ev sahibi olunabiliyor. Konut kredisi koşulları ve kredi imkanları bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Peki, konut kredisi en çok kaç ay?

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!

Garanti Bankası, tüm vatandaşlara ev sahibi olma imkanı sunmak için 240 ay vadeli konut kredisi seçeneği sunuyor. Bu kredi seçeneği, uzun vadeli bir ödeme planı sunarak ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için büyük bir fırsat.

Garanti BBVA'dan konut kredisi kampanyası! 500 bin TL için vade oranı açıklandı!

Garanti BBVA, ev almak isteyen müşterileri için 20 yıl vadeli konut kredisi maliyet hesaplama tablosunu kullanıma sundu. 500 bin TL'ye kadar olan konut kredisi için 240 ay vadeli taksit seçeneği sunulmaktadır.

Garanti Bankası özel ödemeli konut kredisi!

Garanti Bankası, 240 ay vadeye kadar sabit faizli ve istenilen tutarda ara ödeme yapabilme olanağı sunan Özel Ödemeli Konut Kredisi kullandırıyor. 

İşte 240 ay vadeli konut kredisi veren bankalar!

Konutta seferberlik kapsamında gündeme getirilen 20 yıl vadeli konut kredisi ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekti. Ankara, İstanbul ve Bursa gibi illerde vakit kaybetmeden başlanan kampanya ile 240 ay vadeli konut sahibi olmanın yolu açılıyor. İşte 240 ay vadeli konut kredisi veren bankalar.

240 ay vadeli konut kredisi veren bankalar!

Emlak Konut GYO'nun 240 ay vadeli ödeme kampanyasına dokuz banka katılım sağladı. İşte 240 ay vadeli konut kredisi veren bankalar...

240 ay vadeli konut kredisi nasıl alınır?

Emlak Konut GYO'nun gerçekleştirdiği toplantı sonrasında konutta vade 20 yıla çıkarılıyor. Peki, 240 ay vadeli konut kredisi nasıl alınır?

Garanti Bankası indirimli konut kredisi oranlarını düşürdü!

KrediPazari.com tarafından verilen bilgilere göre, Garanti Bankası indirimli konut kredisi faiz oranını 3 - 240 ay vade aralığında 0.05 - 0.07 puan düşürdü.

Üç banka konut kredisi faiz oranını yükseltti!

Bu hafta üç bankanın konut kredisi faiz oranı yükseldi. Diğer bankaların faiz oranlarında ise değişiklik olmadı

Garanti Bankası en çok konut kredisi veren banka!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen: 'Türkiye"nin en çok konut kredisi veren bankasıyız. Bölgesel büyüme  planlarımız doğrultusunda Romanya"da ilk 10 banka içinde yer alma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz' dedi  

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş sürüyor!

Bu hafta üç banka konut kredisi faiz oranlarını yükseltirken iki banka da faiz oranlarında indirim yaptı...

Konut kredisi faizleri bu hafta ne durumda

Konut kredisi faizlerinde bu hafta üç bankada yükseliş görülürken iki banka da indirim yaptı...

Halkbank 36 ay vadede yüzde 0.74 faizle konut kredisi veriyor!

Halkbank Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi başlattı. Kampanya kapsamında konut kredisi yüzde 0.74, tüketici kredisi yüzde 0.70'ten başlayan faiz oranıyla kullandırılıyor  

konut kredisi 240 ay Haberi

konut kredisi 240 ay

Konut kredisi en çok kaç ay?

Bankaların sunduğu düşük faizli konut kredileri ile uzun vadede ev sahibi olunabiliyor. Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak koşullar bulunuyor.


Bu nedenle bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor, çünkü her bankanın almak istediği risk profili değişiktir. Ancak aranan bazı ortak koşulların olduğunu belirtmiştik. Konut kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Konut kredisi şartları:

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam Geliri

Hemen hemen her banka sizin düzenli bir geliriniz olmasını...