29 / 04 / 2024

240 ay vadeli konut kredisi nasıl alınır?

240 ay vadeli konut kredisi nasıl alınır?

Emlak Konut GYO'nun gerçekleştirdiği toplantı sonrasında konutta vade 20 yıla çıkarılıyor. Peki, 240 ay vadeli konut kredisi nasıl alınır?



Gayrimenkul sektörü 2016'da darbe girişimi sonrası konutta kampanya seferberliğine başlamıştı. Gayrimenkul sektörü 2. seferberlik için harekete geçti. 


Gayrimenkul sektörün önde gelen müteahhitleri Emlak Konut GYO önderliğinde Türkiye’de ilk kez 20 yıl (240 ay) vade ve düşük faizle konut satmaya hazırlanıyor. 


Vadenin 20 yıla çıkmasıyla birlikte taksitlerin düşmesi, dar ve orta gelirlinin sisteme dahil edilmesi hedefleniyor. Daha düşük faiz için de çalışmalar başladı.


Ataşehir’deki Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda inşaat sektörünün önde gelen isimleri  yapılacak yeni kampanya için görüş alışverişinde bulundu.


240 ay vadeli konut kredisi nasıl alınır?

Markalı konut projelerinin 240 ay yani 20 yıl vade ile satılması ve bu yolla taksitlerin düşmesi hedefleniyor. Faiz oranları için de bankalarla görüşmeler yapılacak. Binlerce ev için geçerli olması beklenen yeni kampanya detaylarının Emlak Konut GYO tarafından bir kaç hafta içinde açıklanacak. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com




Geri Dön