07 / 05 / 2024

konut kredisi maliyetleri 2018

konut kredisi maliyetleri 2018

2016 sonu ve 2017'de son yılların en düşük seviyesine gerileyen konut kredisi faizlerinin yükselmesi ile kredi maliyetleri de yüzde 10 oranında arttı..

Vakıfbank’tan konut kredisi müjdesi! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Vakıfbank, 3 milyon lira konut kredisi alacakların ödeyeceği aylık taksiti açıkladı. Ev fiyatlarının yüksekliği nedeniyle konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için kredi maliyetleri büyük bir öneme sahip. Peki, 3 milyon TL’nin aylık taksit ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

0.64 faizle konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar?

Kamu bankalarının sıfır konutlar için uyguladığı aylık 0.64 faizli konut kredisi maliyetleri ne kadar oluyor? Bankalar krediye ne kadar masraf uyguluyor?

Aylık 2 bin TL taksitle ne kadar konut kredisi alınır?

Bankaların faiz oranlarının düşmesi ile konut kredisi maliyetleri de azaldı. Kredi Pazarı aylık 2.000 TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabileceğini hesapladı...

Yüzde 0.79 faiz oranlı konut kredisi hangi bankada? 

Konut kredisi faizlerinin düşmesi ile bankalara ödenen kredi maliyetleri de azaldı. 500 bin TL’lik konut için kredi kullanıldığında geçen senenin aynı ayına oranla bir konut değerine yakın kar elde ediliyor...

Ziraat Bankası konut kredisi maliyeti ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisine ek hangi sigortaları zorunlu tutuyor. Ziraat Bankası’nın konut kredisine ek uyguladığı masraflar ve konut kredisi hesaplama maliyetleri ne kadar?

Ziraat Bankası 5 yıl vadeli konut kredisi hesaplama!

Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranları için 5 yıl vadeye kadar kredi kullandırıyor. Banka her iki kredi ürünü için cazip faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’ndan kredi hesaplama maliyetleri ne kadar oluyor?

İNG Bank konut kredisi hesaplama!

İNG Bank konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu? İNG Bank’ın konut kredisi ve zorunlu sigorta maliyetleri ne kadar?

Konut sektöründe ve konut kredisi faizlerinde son durum!

Konut inşaat maliyetleri ve konut kredisi faiz oranları hızla artmaya devam ediyor. Konut almak isteyen tüketici ne yapmalı?

Faizler konut kredisi maliyetini yüzde 10 artırdı!

2016 sonu ve 2017'de son yılların en düşük seviyesine gerileyen konut kredisi faizlerinin yükselmesi ile kredi maliyetleri de yüzde 10 oranında arttı..

10 yıl vadeli konut kredisi maliyetleri aylık yüzde 0.88'den başlıyor!

Bankalar arasında farklılık göstermekle birlikte, 100 bin TL 10 yıl vadeli konut kredisi taksiti konut kredisi hesaplama yapıldığında 1,352 TL, 5 yıllık vadeli konut kredisi taksiti 2,152 TL civarında seyrediyor.

Konut kredisi maliyetleri yüzde 30 arttı!

Bankaların konut kredisi maliyetleri son 6 ayda yüzde 30 yükseldi. Bu da müşterilerin banka kredisiyle konut alımını frenledi

Konut kredisi faizleri bu hafta ne durumda

Konut kredisi faizlerinde bu hafta üç bankada yükseliş görülürken iki banka da indirim yaptı...

Halkbank 36 ay vadede yüzde 0.74 faizle konut kredisi veriyor!

Halkbank Uğurlu Tüketici ve Konut Kredisi başlattı. Kampanya kapsamında konut kredisi yüzde 0.74, tüketici kredisi yüzde 0.70'ten başlayan faiz oranıyla kullandırılıyor  

konut kredisi maliyetleri 2018 Haberi

konut kredisi maliyetleri 2018

Konut kredisi faiz oranları son bir yılda yüzde 0,95'lerden yüzde 1,14'e yükseldi. Faizlerin yükselmesi konut alma sürecinde olan tüketicilerin kredi maliyetini yüzde 10,2 artırırdı. Faiz oranlarındaki yükseliş nedeniyle 100 bin lira kredi çeken bir vatandaş, bir yıl öncesine kıyasla 17 bin 220 lira daha fazla ödeyecek.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bankalar harekete geçerek konut kredisi faiz oranlarını düşürmeye başlamıştı. 

2016 yılı sonu ve 2017 yılının başında konut kredisi faizleri, son yılların en düşük seviyesine gerilemişti.

Anadolu Ajansı'ndan Uğur Aslanhan'ın bankaların internet sitesinden derlediği bilgilere göre, konut kredisi faiz oranları, 2017 başında, kısa vadelerde yüzde 0,82'lere düşerken, 60 ay vadede yüzde 0,88'e, 10 yıl vadede ise yüzde 0,95'e indi. 

10 yıl vadeli konut kredileri, son...