30 / 04 / 2024

konut oteller

konut oteller

Orta Doğu ülkelerindeki yatırımcıya satılan konutlar, kısa vadeli kiraya verilerek oteller için haksız rekabete sebep oldu.Extansa İstanbul Emlak Yatırım Genel Müdürü Özlem Gökçe, konut sektöründeki gelişmenin otelciliği tehdit ettiğini belirtti.

Oteller bankacıların elinden nasıl kurtulur? Yazlıklardaki balon nasıl indirilir?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Oteller bankacıların elinden nasıl kurtulur? Yazlıklardaki balon nasıl indirilir?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 15 maddelik o analizi...

Oteller evlere dönüşüyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte tatil yerlerindeki kiralık villalara olan ilginin artması ve konut stokunun azalması ile burada bulunan oteller için dönüşüm karar alındı.

Marmaris'te küçük oteller konut oluyor!

Pandemi ile birlikte izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar özellikle Marmaris'te konut kiralamaya başladı. Konutlara artan bu talep sonrasında bölgedeki küçük oteller yıkılarak konuta dönüştürülmeye başladı. 

Emlak Konut: Emirgan'a AVM değil alışveriş caddesi!

Emirgan Korusu’na komşu arazide AVM ve gökdelen yapılacağı iddiaları tartışma yarattı. Araziyi alan Emlak Konut GYO alışveriş caddesi ile siluete zarar vermeyecek oteller yapacaklarını söyledi.

Yabancıya satılan konut otellerin en büyük rakibi!

Orta Doğu ülkelerindeki yatırımcıya satılan konutlar, kısa vadeli kiraya verilerek oteller için haksız rekabete sebep oldu.Extansa İstanbul Emlak Yatırım Genel Müdürü Özlem Gökçe, konut sektöründeki gelişmenin otelciliği tehdit ettiğini belirtti.

Bulut İnşaat, Kıbrıs'ta 3 konut projesi ve 2 otel yapacak!

Bulut İnşaat, 500 milyon dolarlık yatırımı gözden çıkardı; Lefkoşea ve Girne'de 3 konut projesi, 2 de muhafazakar otel yapacak. Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut; Kumarhanesiz ve alkol satılmayan oteller olacak, dedi

Markalı konut projelerinde son trend, otel konsepti oldu!

İnşaat ve konut üretimi sektöründe baş döndüren bir hızla gelişme gösteren İstanbul 'da yaşanan sirkülasyona paralel olarak yükselen oteller yada otel hizmeti sunan projeler, dünya markalar karmasında koşturan oyuncuların yeni hedefi olmuş konumda...

KİPTAŞ, Metris Cezaevini konut kompleksine dönüştürecek!

KİPTAŞ, Metris Cezaevini konut kompleksine dönüştürecek. 1981den bu yana cezaevi olan Metrisin 142 dönüm arazisinde AVM ve oteller yükselecek...

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Avrupa Konutları TEM`de 500 konut satılacak

Avrupa Konutları TEM'in ikinci etabında 500 konut satışa çıkarılacak. Metrekare bazında fiyatlar 2 bin ile 2 bin 100 YTL arasında olacak.

İnşaat şirketleri, binlerce konut yapmaya uygun arsaları topladı

Çekmeköy, Tepeüstü, Dudullu, Şerifali, Samandıra, Sarıgazi, Taşdelen bölgelerinde ve zaten gözde olan Ataşehir'de, mevcut projelerin dışında binlerce konut yapmaya uygun çok sayıda arsa da inşaat firmaları tarafından alındı.

konut oteller Haberi

konut oteller

Türkiye'de turizm yatırımlarının geleceği İstanbul'da düzenlenen konferansta masaya yatırıldı. Türkiye temsilciliğini ALKAŞ'm yaptığı CATHIC tarafından düzenlenen konferansta, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşan Özgür Özaslan, Türkiye'de yatırımların yüzde 50'sinin ise Antalya ve İstanbul'a yöneldiğini söyledi. Extansa İstanbul Emlak Yatırım Genel Müdürü Özlem Gökçe, konut sektöründeki gelişmenin otelciliği tehdit ettiğini belirttiği konuşmasında, "Yabancılara çok konut satıldı. Ancak onlar burada yaşamıyor. Kısa dönemli kiralama segmenti oluştu. Bu ciddi bir problem" dedi. Turizm Yatırımcıları Derneği Başkam ve Atlas jet Yönetim Kurulu Başkam Murat Ersoy da "Türkiye'nin 35 tane daha 5 yıldızlı otele ihtiyacı olduğunu, uluslararası zincir markalarla iş birliğinin şart olduğunu ifade etti. 


Türkiye...