07 / 07 / 2024

konut pazarında bayram fırsatı

konut pazarında bayram fırsatı

Teslimleri devam eden ve yaşamın Kurban Bayramı'nda başlayacağı Greenist Konutları bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenler için satış ofisini açık tutacak.Satış ofisi bayramda açık olacak

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Konut pazarında yabancı yatırımcı ilgisi artıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancıların Türkiye’ye olan ilgisinin hızla yükselişe geçtiğini gayrimenkul sektörünü projeden konut satışlarında yabancı gayrimenkul yatırımcılarının ayakta tuttuğunu değerlendirdi.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Moskova'da ikincil konut pazarı yüzde 18 azaldı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da ikincil konut pazarında yüzde 18'e varan düşüş yaşandığı açıklandı. 

Konut pazarında tarihi hareketlilik! Satışlar yükselmeye devam edecek!

Haziran 2020'de Türkiye genelinde satılan konut sayısında rekor kaydedildi. Konut satışları 2019'un Haziran ayına göre yüzde 209,7 arttı. Sektör temsilcileri, konut sektöründe tarihi bir hareketlilik yaşandığını belirtirken, haraketliliğin önümüzdeki aylarda da süreceğine dikkat çekti.

Faizsiz konut satışında 30 yılın rekoru kırıldı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında önemli bir payı bulunan Eminevim’in uyguladığı faizsiz Elbirliği Sistemi, Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 yılın rekoruna ulaştı. 

Konut satışında yeni hedef İspanya!

Yabancıya konut satışında dünyanın en büyük pazarlarından biri olan İspanya’da 2017 yılında 61 bin 500 konutun satışı gerçekleşti. Türk girişimciler İspanya pazarında yer almayı hedefliyor.

Konut pazarlamasında gözümüzden kaçanlar!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, konut pazarlamasında doğru zannedilerek yapılan birçok çalışmanın neticesinde sonuca ulaşılamadığı harcanan bütçelerin ve emeğin boşa gittiği ifade etti.

Konut satışında bir milyon sınırı aşıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun, Eylül 2017 konut satış istatistiklerine göre, konut satışında en yüksek payı 23 bin 471 konutla ve yüzde 16.7 oranla İstanbul aldı. Yabancılara yapılan konut satışları ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 75.2 artarak 2 bin 236 olarak gerçekleşti.

Fuzul Grup yerli ve yabancı konut satışında rekor bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal konuyla ilgili olarak ‘Bu sene hem yerliye hem yabancıya konut satışında rekor kırarız’ dedi. 

Konut harcamalarında yüzde 0,75'lik artış!

İstanbul'da eylülde fiyatlar bir önceki aya kıyasla perakendede yüzde 0,93, toptanda ise 2,15 artış gösterdi. Buna göre konut harcamalarında yüzde 0,75'lik artış gözlemlendi.

Konut alanında işyeri yapılabilir mi?

Konut alanı, İmar planlarında konut kullanımına yönelik olarak planlanan ve ayrıca Yeni İmar Yönetmeliği'nde belirtilen fonksiyonların da yer alabildiği alanlar oluyor. Peki, konut alanında işyeri yapılabilir mi?

konut pazarında bayram fırsatı Haberi

konut pazarında bayram fırsatı

Satış ofisi bayramda açık olacak 

TESLİMLERİ devam eden ve yaşamın Kurban Bayramı'nda başlayacağı Greenist Konutları bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenler için satış ofisini açık tutacak. İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda 174 dairelik konut projesiyle şehrin içinde dört mevsim tatil vaad eden ve Kurban Bayramı'nda yaşama kapılarını açacak olan Greenist Projesi, bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenleri ağırlıyor. 


Eroğlu'ndan 10 bin TL'lik indirim 

EROĞLU Gayrimenkul, bulunduğu 4 projesinde. Kurban Bayramı'nın 3'üncü ve 4'i'ıncü günlerine özel 10 bin TL indirim imkanı sunuyor. 2 gün boyunca yatırımcılar Küçükçekmece'deki İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2. Büyükçekmece'de inşa edilen Yenimoda Evleri ve Bursa'nın Nilüfer'deki Harmony Towers'ta indirimli daire sahibi olabilecekler. 


Resim İstanbul'da kişiye özel ödeme 

ORTADOĞU Grup tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim istanbul'un ikinci etabı...